Zanimljivosti

Oksana Grigorieva posle Mela Gibsona, tuzi advokate!

Oksana Grigorieva posle Mela Gibsona, tuzi advokate!
Podeli dalje

oksana grigorieva posle mela gibsona tuzi advokateKako prenose svetski mediji, bivša ljubav Mel Gibsona,  majka njegove ćerke i veštica sa kojom se borio oko novca i starateljstva, Oksana Grigorieva, sada tuži sopstvene advokate, tvrdeći da su je obmanuli u dogovoru koji je napravila 2011. godine!

 

 

 

Kako prenose svetski mediji, bivša ljubav Mel Gibsona,  majka njegove ćerke i veštica sa kojom se borio oko novca i starateljstva, Oksana Grigorieva, sada tuži sopstvene advokate, tvrdeći da su je obmanuli u dogovoru koji je napravila 2011. godine!

Naime, Oksana optužuje Rona Litza i Daniela Horowitza (advokate koji su je zastupali u višemesečnom javnom sudskom procesu) da su je savetovali da potpiše sporazum koji nije ispao najpovoljniji za nju. Kako tvrdi, sporni dogovor je onemogućava od bilo kakvih budućih tužbi protiv Mela Gibsona u kontektsu izdržavanja deteta, jer u suprotnom može ugroziti finansijski iznos (750.000$) koji joj je tim dogovorom određen. Pored toga,  ugovorom je utanačeno da kuća u kojoj živi sa njihovom zajedničkom ćerkom Luciom je data na korišćenje do detetove 18 godine – što Oksana nije znala i sasvim sigurno ne bi svojevoljno potpisala.

Bilo kako bilo, izgleda da Oksana ne može bez skandala, te ćemo je ponovo gledati na naslovnim stranicama u borbi za, do sada, neimenovanu sumu novca.

 


Podeli dalje

Facebook

Zaprati nas na Instagramu