Zanimljivosti

Playboy zečica za gradonačelnika!

Playboy zečica za gradonačelnika!
Podeli dalje

Holly Madison Playboy Nekadašnja Hefnerova velika ljubav i umalo supruga, Holi Madison, nije dugo čekala na “novu karijeru“! Izvori bliski ovoj starleti (a i ona sama) navode kako je dotična razmišljala da se kandiduje za gradonačelnika – u Las Vegasu!

 

 

Holi MadisonNekadašnja Hefnerova velika ljubav i umalo supruga, Holi Madison, nije dugo čekala na “novu karijeru“! Izvori bliski ovoj starleti (a i ona sama) navode kako je dotična razmišljala da se kandiduje za gradonačelnika – u Las Vegasu!

 

Dajući intervju jednim novinama, Holi je izjavila kako bi pre porodicu odgajala u Vegasu nego u L.A.-u, gde ima suviše novca i suviše privilegovanih – naspram “siromašnog” Vegasa?! Elem, dalje je izjavila kako bi volela da se uključi u politiku Las Vegasa, da pomaže zajednici kako god može i, ko zna, možda se kandiduje čak i za gradonačelnika!  Na pitanje šta bi bilo prvo što bi uradila, starleta je odgovorila:
Prvo čega bih se prihvatila, jeste rešavanje nedovršenih gradskih puteva i ostalih saobraćajnih problema, koji su u ovom gradu vrlo ozbiljni.
Vrlo ambiciozno od nje, nema šta! Budući da je u pitanju ipak Vegas – nikad se ne zna – možda i dobiju toples gradonačelnika gradonačelnicu!
 
 

 


Podeli dalje

Facebook

Zaprati nas na Instagramu