Zanimljivosti

Počinje 6. Filmstreet u Beogradu

Počinje 6. Filmstreet u Beogradu

Ima li boljeg načina da počne još jedan Filmstreet letnji festival filmova, nego legendarnim filmom Nacionalna klasa u Studentskom parku i pod zvezdanim nebom?


Šesti put po redu, Beograd ovog leta održava Filmstreet – festival besplatnih filmskih klasika, uz 3 pozorišne predstave i neiscrpnu zabavu na 10 najlepših gradskih lokacija.

Od Kalemegdana, preko Studentskog parka, Beton hale, Skadarlije i još 6 poznatih lokacija koje možete pronaći ovde, ljubitelji sedme umetnosti moći će da uživaju nekim od kultnih domaćih i stranih filmskih ostvarenja. Zaljubljeni Šekspir, Zvezda je rođena, Beton Mahala samo su neka od ostvarenja koja možete ispratiti tokom leta, sve do početka septembra do kad je planirano da Filmstreet traje 🙂

počinje-6-filmstreet-u-beogradu-v

Za sve koji vole zabavu na otvorenom FIlmstreet je festival koji se ne propušta! Javite prijateljima i organizujte se da dođete na otvaranje – petak, 17. jun, Studentski park i Nacionalna klasa od 20.30. Potvrdu dolaska možete uraditi na Facebook eventu Filmstreeta, a više detalja na zvaničnoj Facebook stranici.

 

Fb komentari
Tagovi