Zanimljivosti

Ponuda koja se ne odbija: Christina Aguilera za 3miliona$ da reklamira sajt za punacke dame!

Ponuda koja se ne odbija: Christina Aguilera za 3miliona$ da reklamira sajt za punacke dame!
Podeli dalje

ponuda koja se ne odbija christina aguileraU poslednje vreme, svedoci smo da poznata pevačica Christina Aguilera varira sa svojom kilažom, a toga je postala svesna i Whitney Thompson, vlasnica dating sajta za punačke, ponudivši joj da postane zaštitno lice za 3 miliona dolara!

 

U poslednje vreme, svedoci smo da poznata pevačica Christina Aguilera varira sa svojom kilažom, a toga je postala svesna i Whitney Thompson, vlasnica dating sajta za punačke, ponudivši joj da postane zaštitno lice za 3 miliona dolara!

Whitney Thompson je nekadašnja prva plus-size (punačka) pobednica emisije „America’s Next Top Model“, a sada vodi i uređuje uspešan sajt TheBigandTheBeautiful.com, koji se bazira na spajanje parova kojima kilaža nije prepreka i gde su punačke žene seksi žene. Kako sama kaže, Christinu smatra savršenim izborom za zaštitno lice svog sajta, zbog njenih zanosnih oblina i načina na koji ih nosi. Zbog toga joj je i uputila javni poziv/pismo u kojem joj nudi 3 miliona $, a sve što Aguilera zauzvrat treba da uradi jesu najmanje po jedna radio i TV reklama, dva foto snimanja i 4 javna pojavljivanja kao njihovo zaštitno lice.

Primamljivo ili ne tek, Christina Aguilera se još uvek nije odazvala pozivu, niti prokomentarisala hoće li ponudu prihvatiti.

 

Kakvo je vaše mišljenje – smatrate li da bi trebala da prihvati?

 


Podeli dalje

Facebook

Zaprati nas na Instagramu