Zanimljivosti

Popularni crtani junaci FIKSIZI – MAJSTORČIĆI od 31. oktobra u bioskopima

Popularni crtani junaci FIKSIZI – MAJSTORČIĆI  od 31. oktobra u bioskopima
Podeli dalje

Animirani film za decu Fiksizi – Majstorčići dolazi u bioskope širom Srbije od 31. oktobra u ditribuciji Dexin Filma.

Fiksizi Majstorčići je popularna ruska dečija animirana avantura novije produkcije, nastala po knjizi Edvarda Uspenskog. Radnja prati grupu malih čovečuljaka – Majstorčića koji žive u kućnim spravama i popravljaju kvarove, a mogu ih videti samo deca.  Ovaj crtani film se kao serija prikazivao prvobitno na televiziji i imao je velikog uspeha širom sveta.

Fiksiza Majstorčića ima ukupno devet: Papus, Masja i njihova deca Simka i Nolik, deka Dedus, i njihovi drugari Fajer, Igrok, Šuplja i Verta. Žive u kući Toma Tomasa i njegovih roditelja, sa kojima živi i Tom Tomasova baka, a društvo im pravi i grupa paukova. Kada jedan od Majstorčića nabavi posebne narukvice koje ga pretvaraju u super moćnog nevaljalca, na scenu stupaju njegovi šareni mali prijatelji, Tom Tomas i laboratorijski profesor da spasu tajnu o njihovom postojanju.

fiksizi-majstorčići1

Crtani je sinhronizovan na srpski jezik, a glasove pozajmljuju: Predrag Peđa Damnjanović, Miomira Dragićević, Ivan Ivanov, Simona Ćirović, Zmaj Ognjeni Čulić, Ana Mirović, Jovana Cavnić, Lako Nikolić, Miljan Prljeta, Alek Rodić, Bojana Tušup, Kristina Bratić, Slađana Letinčić, Zoran Stojić.

Fiksizi – Majstorčići zaradio je oko 8 miliona dolara širom sveta i ušao je na listu među 5 nominovanih filmova IKAR nagrade za najbolju animaciju.

Trejler se može pogledati na ovom  linku.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook