Zanimljivosti

Poznati parovi koje je spojio posao

Poznati parovi koje je spojio posao
Podeli dalje

Zanima vas koji su sve to poznati parovi koje je spojio posao? Sigurni smo da za neke od njih još niste znali!

Poznata je činjenica kako je radno mesto ’pogodan teren’ i za neke vanposlovne aktivnosti. Prekovremeni rad, poslovna putovanja, seminari, kongresi, team building i ostale biznis okupacije mogu dovesti i do ljubavi. Na to nisu imune ni poznate ličnosti, pa vam tako predstavljamo neke od trenutno najpoznatijih parova, koje je spojio rad na filmu.
#1. Najsvežiji (i iznenađujući primer, budući da je malo ko znao da se uopšte zabavljaju) su Rachel Weisz i Daniel Craig, koji su se zaljubili snimajući film Dream House, nakon čega je usledilo i tajno venčanje u Njujorku, kojem su prisustvovali samo kumovi i njihova deca iz prethodnih veza.
#2. Vreli filmsko/bračni par Penelope Cruz i Javier Bardem su svoje dugogodišnje prijateljstvo i poslovnu saradnju krunisali brakom a potom i rođenjem sina Leonarda početkom ove godine. Prvi zajednički projekat na kojem su radili, bila je erotkska ljubavna priča Šunka, Šunka; ali su iz poslovnih prešli u ljubavne vode tek na snimanju filma Vicky Cristina Barselona.
#3. Popularni ‘True Blood’ par Anna Paquin i Stephen Moyer, zajedno su van ekrana. Njihova ljubav rodila se upravo na snimanju ove popularne američke serije i krunisana je brakom u avgustu prošle godine. I, iako je u seriji Anna/Sookie krenula dalje, privatno su i dalje u velikoj i skladnoj ljubavi.
#4. Još jedan vampirsko-ljudski par je par i van filmskih ekrana. Glavni likovi The Twilight sage, Kristen Stewart i Robert Pattison, takođe su se zaljubili jedno u drugo na snimanju prvog dela ove sage i njihova ljubav traje i dalje, kako na ekranu, tako i van njega – što ih čini stalno na meti paparazza i ne skida sa naslovnica štampanih medija.
#5. Branđelina je prošlost, svetla kamere i fotoaparata usmereni su ka novom vrućem paru, Jennifer Aniston i Justin Theroux-u. Ovaj par se upoznao za vreme snimanja filma Wanderlust, usledilo je Jastinovo razilaženje sa suprugom i brzo useljenje u Njujorški stan sa Jennifer. Javnost je gladna svega, kada su u pitanju ovo dvoje, hoće li biti braka, dece, ručka u četvoro sa Branđelinom, gde jedu, gde izlaze, šta kupuju, kako žive…

Podeli dalje
Tagovi

Facebook