Zanimljivosti

Predlozi za Dan zaljubljenih

Predlozi za Dan zaljubljenih
Podeli dalje

Dan zaljubljenih samo što nije i tom prilikom, predstavljamo par predloga i ideja kako da provedete i čime da iznenadite voljenu osobu.

 

 

 

 

Dan zaljubljenih samo što nije i tom prilikom, predstavljamo par predloga i ideja kako da provedete i čime da iznenadite voljenu osobu.

U Grand Casinu, hotel Jugoslavija, biće upriličene specijalne ponude za zaljubljene, pa tako možete birati između posebno odabranih menija za romantične večere u sva tri restorana, koncerta dive Bisere Valentanić ili urbane Valentino žurke  u Rulet baru.

 

Zira centar i Zira Hotel Beograd pripremili su specijalna iznenađenja i obilje ponuda. U Zira restoranu, a sve u sklopu aranžmana „Vino noći“, organizovaće se romantično veče za parove uz prigodnu muziku, jela sa Mediterana i najkvalitetnija vina u ponudi. Svi koji rezervišu ovu večeru, uz desert dobijaju na poklon nešto iz asortimana Coin Gallery i Luca d’Altieri. Hotel je za tu priliku pripremio aranžman „Vikend za zaljubljene“ koji uključuje noćenje sa doručkom, romantičnu večeru za dvoje u restoranu hotela, piće iznenađenja i korišćenje saune. Parking je obezbeđen, a odjavljivanje je do 18 časova. Dodatno iznenađenje je da, sve one koji rezervišu ovaj romantični vikend, čekaju prigodni pokloni iz asortimana Coincasa i Intimissimi.

Takođe, za kupovinu preko 5.000,00 u prodavnici Calzedonia dobija se specijalni desert za dvoje u restoranu Piccolo; u Intimissimi-ju, za istu sumu, dobija se crveni manikir u tržnom centru, kao i poklon za Njega iz asortimana Calzedonije; a u radnji Luca d’Altieri, za kupovinu preko 10.000,00 dobija se večera za dvoje u restoranu Hotela.

Blagovremeno se pripremite i – uživajte u lepom provodu!

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook