Zanimljivosti

Pro Femina 2017

Pro Femina 2017

I ove godine, održava se Pro Femina, regionalna ženska  konferencija u organizaciji magazina Lepota i zdravlje koja će se, tradicionalno, baviti svim relevantnim temama koje se tiču jedne moderne, savremene žene danas.

Pro Femina 2017 je peta po redu regionalna ženska konferencija koja, ove godine, pokriva teme poput zdrave ishrane, nege i lepote, dece i interneta, njihovog pravilnog držanja i aktivnosti; a značajno vreme biće posvećeno razgovoru o ulozi žene u današnjem društvu i važnosti poštovanja rodne ravnopravnosti.

Pored toga, jedan od panela poslužiće i kao inspiracija svim učesnicama i posetiteljkama jer će se predstaviti uspešne, uporne i samosvesne žene iz različitih poslovnih branši koje će podeliti svoje lične priče o uspehu kao podsetnik i inspiracija da svako od nas može promeniti stvari na bolje – samo ako tako odlučimo.

Svakako, jedan od najzapaženijih panela, biće upravo onaj koji se bavi temom koja je uvek u fokusu /ali iz pogrešnih razloga/: abortusu. Kad i kako se treba odlučiti za ovu metodu, ko ima pravo odluke hoće li otići na abortus ili ne, šta kažu podaci Batuta o broju izvršenih abortusa u Srbiji i još mnogo važnih pitanja pokrenuće učesnici panela koji će moderirati novinarka Jovana Gligorijević:

  • prof. dr Olivera Kontić Vučinić, ginekološkinja;
  • Milena Bogavac, scenaristkinja predstave Crvena: samoubistvo nacije;
  • Aleksandar Đakovac doktor bogoslovskih nauka, urednik Pravoslavlja;
  • Dragana Stojanović, direktorka Asocijacije za seksualno i reproduktivno zdravlje Srbije, IPPF Serbia

Pro Femina 2017 održava se 11. aprila u Mikseru, sa početkom u 9.30 časova, a kompletan program konferencije možete pogledati na sajtu Lepota i zdravlje.

Save

Fb komentari
Tagovi