Zanimljivosti

Procurele fotke Charlize Theron

Procurele fotke Charlize Theron
Podeli dalje

procurele fotke charlize theronOskarovka Charlize Theron samo je još jedna u nizu holivudskih glumica kojoj su „ukradene i procurele“ privatne fotogravije na netu. Slučajnost ili ne, tek, glumica za koju je malo ko verovao da ovako nešto radi – radi!

Oskarovka Charlize Theron samo je još jedna u nizu holivudskih glumica kojoj su „ukradene i procurele“ privatne fotogravije na netu. Slučajnost ili ne, tek, glumica za koju je malo ko verovao da ovako nešto radi – radi!
 
charlize theron fotke iz telefona

Prema pisanju sajta Just Jared (odakle su fotografije i preuzete), Charlize su ukradene fotografije, video klipovi, sms poruke, govorne poruke, skrinšotovi, istorija pretrage, nedavna lista poziva, kao i draftovane tweet poruke. Pored toga, u javnost su puštene i informacije o aplikacijama koje najčešće koristi, kao što je Words With Friends (na afričkom jeziku), ali i informacije iz Foursquarea po kojim se vidi da je gradonačelnik Rodeo Drivea i Coldstone Creamerya.

fotke iz telefona charlize theron

Ostaje nejasno da li je i zbog čega ova vrsta publiciteta bila potrebna glumici njenog kvaliteta i rezimea.

 
EDIT
 
Kako se kasnije tokom večeri ispostavilo, u pitanju je bila vrlo uspešna prvoaprilska šala, koju je smislila i zajedno sa Funny or Die sajtom osmislila upravo Charlize Theron – svaka čast! Laughing
 

Podeli dalje

Facebook