Zanimljivosti

Prvi online leksikon

Prvi online leksikon
Podeli dalje

Koliko vas ima sačuvan leksikon iz detinjih dana i sećate li se onog osećaja koji se javljao pri iščitavanju odgovora drugara i simpatije? Sigurno vam i danas zaigra srce i izmami osmeh kada uz kaficu sa društvom prelistavate stare leksikone i prisećate se uspomena koje su obeležile vašu mladost i odrastanje.

 

Činjenica je da vreme brzo prolazi. Međutim, to nije razlog da se još jednom ne vratimo u detinjstvo i osvežimo davno zaboravljena sećanja na stare ljubavi i omiljene grupe iz detinjstva. Ovoga puta, ne morate stajati u redu da biste se upisali u leksikon vašeg drugara, već to možete učiniti online. Donleksikonje prvi online leksikon koji vam omogućava da se upišete kod prijatelja ili da kreirate svoj. Možete se lako povezati sa svim starim ili novim Facebook prijateljima i pozvati ih da se upišu u vaš leksikon. Ono što je odlično kod ovog leksikona, jeste to što ga ne možete pocepati, niti „zaturiti“ negde na dnu plakara. Takođe, prednost je činjenica da vam se drugari sada ne mogu požaliti da je leksikon neuredan jer „ima uši“ ili je ispunjen „švrakopisom“.

 prvi_online_leksikon_v

Kako kafa spaja ljude, tako leksikon spaja njihove uspomene i pomaže nam da ih sačuvamo od zaborava. Zato pristavi kaficu, osmisli svoj prvi online leksikon i pozovi prijatelje da se upišu, kao u stara dobra vremena!


Podeli dalje
Tagovi

Facebook

Zaprati nas na Instagramu