Zanimljivosti

Raskinuli Selena i The Weeknd!

Raskinuli Selena i The Weeknd!
Podeli dalje

Spekulacije da su raskinuli Selena i The Weeknd su i zvanično potvrđene! Slavni par je nakon 10 meseci veze stavio tačku na svoju priču!


Samo što su u medijima počele da se pojavljuju fotografije ponovnog zbližavanja Selene i Justina Biebera, krenule su i spekulacije da postoje problemi u raju između nje i pevača The Weeknda. Iako su danima odolevali, poznati muzički par je danas potvrdio glasine. Selena i The Weeknd više nisu zajedno i, prema izvoru bliskom nekadašnjem paru, problemi su počeli da se naziru još početkom leta.

Bilo kako bilo, raskid je potvrđen i činjenicom da je The Weeknd na Instagramu otpratio Seleninu porodicu i prijatelje i to nedugo pošto su vesti o Seleninom doručku sa Justinom iscurile u javnost. Justin i Selena su obnovili prijateljstvo nakon njene ispovesti o transplataciji bubrega koju je imala tokom leta, otprilike u isto vreme kad su počeli problemi u njenoj vezi sa The Weekndom.


Da li je i koliko ponovno pojavljivanje Justina Biebera u Seleninom životu imalo uticaja na ovaj raskid nije nam poznato, ali svakako pobuđuje sumnju. Podsetimo, Justin i Selena su se zabavljali dve godine i, prema tvrdnjama iz različitih izvora, nikada u potpunosti nisu prestali da vole jedno drugo.

Šta mislite, da li je na pomolu nova #Jelena era i kako će njihovi fanovi danas reagovati na ponovno zbližavanje?

Save


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook