Zanimljivosti

Ratovi zvezda u životinjskom svetu

Ratovi zvezda u životinjskom svetu
Podeli dalje

Za sve ljubitelje kultnih filmova  Ratovi zvezda, kao i samog SF žanra, ali i životinja – u prilici smo da pretstavimo jedan vrlo interesantan i zabavan sajt, Animals With Lightstabers. U pitanju je kolekcija fotografija raznoraznih vrsta životinja u komično zabavnim situacijama, kako drže i koriste poznate laserske mačeve!

 

 

animalswithlightstabers.comZa sve ljubitelje kultnih filmova  Ratovi zvezda, kao i samog SF žanra, ali i životinja – u prilici smo da pretstavimo jedan vrlo interesantan i zabavan sajt, Animals With Lightstabers. U pitanju je kolekcija fotografija raznoraznih vrsta životinja u komično zabavnim situacijama, kako drže i koriste poznate laserske mačeve!
 
U pitanju je, naravno, fotomanipulacija. Ako imate znanje i veštinu, možete poslati i neke od svojih radova; čelnici sajta su bili toliko ljubazni da su postavili linkove za preuzimanje mačeva u četiri boje, u PNG formatu, kao i drške istog formata u dve boje, za Vas, da se zabavite. Ako niste vični tome, uvek možete prelistati njihovu arhivu. Osim stvarnih životinja, možete slati i animacije, slike životinja vektorskog formata i slično.  Uživajte!
 
 
 

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook