Zanimljivosti

Rob Kardashian predstavio svoju kolekciju carapa

Rob Kardashian predstavio svoju kolekciju carapa
Podeli dalje

rob kardashian predstavio svoju kolekciju carapaKlan Kardashian bogatiji je za još jednu modnu kolekciju – ovoga puta, u pitanju je najneeksponiraniji član porodice Rob Kardashian i njegova kolekcija muških čarapa.

 

Klan Kardashian bogatiji je za još jednu modnu kolekciju – ovoga puta, u pitanju je najneeksponiraniji član porodice Rob Kardashian i njegova kolekcija muških čarapa.

Ali, za razliku od sestara i mamadžera (mama menadžer Kris Jenner – Kardashian), Rob je odlučio da za promociju modnih čarapa na kojima je radio dve godine, ne promoviše pod porodičnim imenom, već se opredelio za muževniju varijantu – Arthur George. Nije za čuditi, uzevši u obzir činjenicu da godinama živi u senci svojih mnogo poznatijih sestara i mame.

Kolekcija se sastoji od 35 različito dizajniranih muških čarapa koje imaju za cilj da istaknu modni ukus (pretežno mlađeg) muškarca i njegovu strast prema modernom i drugačijem stilu odevanja. Kako je sam istakao, niko ne voli dosadne starinske čarape i može biti vrlo zanimljivo nositi njegove kreacije ispod poslovne garderobe i odela.

Čarape su izrađene od 100% egipatskog pamuka i trenutno se mogu kupiti ekskluzivno preko Neiman Marcus sajta, a po ceni od 30$.

A za sve kojima je naručivanje iz inostranstva prevelika muka ili ne nalazite ono što vam se sviđa, tu su uvek Socks From Heaven – bliži i po daleko pristupačnijim cenama 🙂


Podeli dalje

Facebook

Zaprati nas na Instagramu