Zanimljivosti

Saska Jankovic snimila spot za pesmu Ono kad

Saska Jankovic snimila spot za pesmu Ono kad
Podeli dalje

Saska Jankovic snimila spot za pesmu Ono kadJedna od učesnica Prvog Glasa Srbije, pevačica Saška Janković, snimila je spot za numeru “Ono kad” koja posredno ima veze i sa društvenim mrežama. Pogledajte o čemu se radi i kako spot izgleda.

 

Jedna od učesnica Prvog Glasa Srbije, pevačica Saška Janković, snimila je spot za numeru “Ono kad” koja posredno ima veze i sa društvenim mrežama. Pogledajte o čemu se radi i kako spot izgleda.

Spot za numeru “Ono kad” (#onokad) čiji je autor naš poznati kompozitor Vladimir Graić snimljen je u Beogradu. Video potpisuje nekoliko imena, montaža Vlada Marković, saradnik i ko-reditelj Zorana Parezanović i „SaveRoom“ tim.

U spotu uz Sašku glume i njene drugarice Vesna Pavlović iz PGS-a, Zorana i Tamara. Četiri devojke, četiri boje kose, četiri karaktera, te se malo koketiralo sa serijom „Seks i grad“.  Dizajner Srđan Vekić pobrinuo se za izgled u spotu, šminku potpisuje Aleksandar Djikić, a oni takođe glume u spotu jer se četiri drugarice kod njih spremaju za izlazak. Pojavljuje se i Ivan Petrović iz PGS-a kao Saškin prijatelj, kolega i redovni korisnik tvitera.

Sve koketira sa tviterom, obzirom da je naslov pesme tzv. hashtag koji se koristi po internetu a najčešće na tviteru. Manju ulogu ima i Saškin tromesečni pas Fića, koji je usvojen te smo time hteli da skrenemo pažnju na usvajanje napuštenih životinja i kampanju za njih uz udruženje „Beta“. Spot je sniman na dan kada bi Saškinoj baki bio rođendan, te spot posvećuje njoj. Video bi trebalo da bude veseo i vedar, baš kakva je i ona bila.

          [youtube height=”385″ width=”480″]http://www.youtube.com/watch?v=IdrdB8AS6GM[/youtube]

Saškin intervju povodom snimanja spota i, uopšte, svoje dosadašnje karijere možete pogledati ovde.


Podeli dalje

Facebook

Zaprati nas na Instagramu