Zanimljivosti

Sastanak sa Alfom

Sastanak sa Alfom
Podeli dalje

Sastanak sa AlfomPetak veče je odlično vreme za zabavu, a mi smo sinoć bili na promociji brenda Alfa Romeo, uz noćno kupanje i koktel žurku „Late night date with Alfa“ na otvorenim bazenim SC Milan Gale Muškatirović.

 

Petak veče je odlično vreme za zabavu, a mi smo sinoć bili na promociji brenda Alfa Romeo, uz noćno kupanje i koktel žurku „Late night date with Alfa“ na otvorenim bazenim SC Milan Gale Muškatirović.

Late night date with Afa“ predstavlja nastavak druženja sa brendom Alfa Romeo koje je započelo atraktivnom vožnjom u okviru akcije „Speed date“ i igre znanja „Brzina pameti“. Druženje sa Alfa Romeo brendom biće nastavljeno i u septembru, i to akcijom „Jutarnje buđenje sa Alfa Romeom“ kada će odabrani slušaoci TDI radija biti voženi do posla u modelu Alfa Romeo Giulietta. Promocija će trajati do 15. septembra.

Među poznatim ličnostima našli su se Bata Spasojević, Ivan Zeljković, Andrej Kulundžić  i mnogi drugi, a posetioci su imali priliku da uživaju u dobroj muzici, specijalnim koktelima kao i da prisustvuju dodeli nagrade pobednici  prvog ciklusa TV kviza „Brzina pameti“, emitovanom na televiziji B92. Gospođa Vesna Ignjatović osvojila je automobil Alfa Romeo MiTo, a ključeve joj je predao Boris Čučković, marketing menadžer kompanije Fiat Automobili Srbija.

Počev od juna meseca, kompanijа Fiat Automobili Srbija je na SC „Milan Gale Muškatirović“ promovisala modele FIAT 500L, Trekking i Living, u julu je bila promocija brenda Jeep, a period do sredinе septembra rezervisan je za promociju brenda Alfa Romeo. 

Model Giulietta je elegantan i dinamičan automobil ali pre svega je to model sa istančanim i upadljivim stilom. Automobil, u kom se podjednako dobro spajaju prostranost i bezbednost, tehnologija i stil, kao i komfor  i dinamika. Sa druge strane, MiTo odlikuje efektna kombinacija sportskog, modernog i tradicionalnog automobila.

Detalje sa sinoćnje žurke možete ispratiti i putem Twitter hashtaga #AlfaDate, a deo atmosfere pogledajte i u albumu na našoj Facebook stranici.

 

 


Podeli dalje

Facebook

Zaprati nas na Instagramu