Zanimljivosti

Sensation Innerspace 2012

Sensation Innerspace 2012

sensation innerspace srbijaJedinstveni planetarni muzički spektakl Sensation, ponovo se vraća u Beograd 12. maja, sa potpuno novim i drugačijim konceptom – Innerspace. Nakon prošlogodišnjeg iskustva žurke u belom, sa gostima iz preko 42 zemlje i više od 20.000 posetilaca, Sensation nam i ove godine obećava nezaboravan provod.

Jedinstveni planetarni muzički spektakl Sensation, ponovo se vraća u Beograd 12. maja, sa potpuno novim i drugačijim konceptom – Innerspace. Nakon prošlogodišnjeg iskustva žurke u belom, sa gostima iz preko 42 zemlje i više od 20.000 posetilaca, Sensation nam i ove godine obećava nezaboravan provod.

Ovogodišnja tema Innerspace vezana je za koncept duhovnosti, koja se može naći i na podijumu za igru; bez prošlosti i budućnosti, slaveći sada i ovde i uživati u trenutku. Sam koncept je osmišljen tako da pruži uzbudljivo putovanje puno avantura kroz sedam faza prosvetljenja i međusobnim deljenjem kolektivne svesti o unutrašnjoj lepoti, a sve radi nezaboravnog i jedinstvenog iskustva.

Karte su već u prodaji preko Ticket Serbia Sensation po cenama od:
Regular 59,50 EUR bez PDV-a
VIP Deluxe 118,50 EUR bez PDV-a
Karte se još mogu kupiti i preko:
kao i na njihovim prodajnim mestima širom Srbije.
Fb komentari

Facebook

Zaprati nas na Instagramu