Zanimljivosti

Sestre Kardashian lansiraju kozmeticku liniju

Sestre Kardashian lansiraju kozmeticku liniju
Podeli dalje

sestre kardashian lansiraju kozmeticku linijuPored toga što su poznate po mnogobrojnim skandalima, riality emisijama i serijskoj proizvodnji parfema, sestre Kardashian su krenule u pohod i na kozmetičku industriju, što će dodatno usrećiti njihove milionske fanove, mnogobrojnim hejterima dati dodatni materijal za kritiku.

 

Pored toga što su poznate po mnogobrojnim skandalima, riality emisijama i serijskoj proizvodnji parfema, sestre Kardashian su krenule u pohod i na kozmetičku industriju, što će dodatno usrećiti njihove milionske fanove, mnogobrojnim hejterima dati dodatni materijal za kritiku.
 
Kako su nedavno izjavile u intervjuu za poznati celebrity kanal E!, šminka je neraskidivi, esencijalni deo njihovih života već dugi niz godina i, kao i moda, stalno se menja i napreduje. Kako i one same rastu i napreduju, kreiranje i lansiranje kozmetičke linije je normalan sled stvari, nakon serije parfema i modnih kolekcija. Linija će se zvati Khroma Beauty i, između ostalog, će ponuditi masku za lice napravljenu od čestica 24k zlata, futrolu za sjaj za usne koji se može nositi kao podvezica, kao i veštačke trepavice, maskare i ostale mazalice po kojima je izgled ovih sestara tako poznat.

Očekuje se da će se prva –limitirana – edicija ove linije naći u prodaji već u decembru, pred Božićne i novogodišnje praznike.
 
 

Podeli dalje

Facebook

Zaprati nas na Instagramu