Zanimljivosti

Skandal na premijeri filma Vir

Skandal na premijeri filma Vir
Podeli dalje

skandal na premijeri filma virSinoć je u prepunom Sava Centru umalo upropašćena premijera dugo očekivanog (odličnog) domaćeg filma Vir režisera Bojana Vuka Kosovčevića , a u produkciji glumca Nenada Okanovića.

 

 

skandal u sava centru vir premijera

Negde na polovini filma, počeli su tehnički problemi sa zvukom, što je uzrokovalo prekid filma i ostanak publike u potpunom mraku. Vreme je prolazilo, publika je aplaudirala u znak podrške, u međuvremenu, niko od čelnika Sava Centra nije se pojavljivao. U jednom trenutku, pojavilo se svetlo u krajnjem uglu bine i izašli su Željana Okanović, Boris Jager  i gospođa ispred Sava Centra i tom prilikom, otrkiven je i uzrok problema – neispravni zvučnici! Pogledajte video:

Kako se i dalje ništa nije dešavalo, Nenad Okanović je zamolio za malo strpljenja i objasnio da je u pitanju i kvar na projektoru, te da ćemo film iz devedesetih i gledati na način iz sedamdesetih: menjanjem rolni, što će opet dovesti do kratkog prekida. Ovo je ispraćeno grompkim aplauzom i ovacijama i uskoro je film nastavio sa prikazivanjem, uz još jedan kraći prekid.

U svakom slučaju, ova skandalozna greška i propust samog Sava Centra nisu uticali na činjenicu da je film naišao na odličan prijem kod publike, što i zaslužuje, jer je u pitanju odličan dramsko akcioni film koji realno prikazuje dešavanja iz devedesetih i preporuka je za sve da ga odgledaju.

 


Podeli dalje

Facebook

Zaprati nas na Instagramu