Zanimljivosti

Skandalozno: Karleusa u ratu sa novinarima!

Skandalozno: Karleusa u ratu sa novinarima!
Podeli dalje

skandalozno karleusa u ratu sa novinarimaNakon nedavne izjave da “prekida svaku komunikaciju sa svim novinama/novinarima u ovoj zemlji“, pevačica i skandal majstor Jelena Karleuša otišla je i korak dalje, slikovito pojasnivši svoju izjavu.

Naime, posle teksta o saobraćajnoj nesreći u kojoj je, navodno, udarila ženu sa detetom u kolima (dok je istina, prema njenimtvrdnjama, potpuno drugačija), Jelena Karleuša se „ispraznilaokačivši na svom Twitter profilu tri „pozdravne“ fotografije na kojima je bez šminke, a koje su posvećene „svim domaćim i stranim smradovima u ovoj zemlji“.

karleusa licne fotografije
karleusa bez sminke
jelena karleusa bez sminke

Šta reći? Vreme će pokazati da li je ovo još jedan u nizu njenih “trikova” za privlačenje pažnje ili je zaista neko vreme nećemo viđati po dnevnoj i nedeljnoj štampi i online magazinima.

Izvor fotografija: Twitter

 


Podeli dalje

2 komentara

Click here to post a comment

 • Bravo, vrhunski domet miliona godina evolucije i sam vrhunac “novinarstva”, zaista.

  Jasno mi je da su klikovi zlata vredni, ali uvek imate izbora da ne budete deo deponije ljudske rase.

  Kriza nije nikakav izgovor za podilaženje mediokritetima i najnižim nagonima, jer ćete se jednom stideti što ste uopšte učestvovali u ovakvom zagađivanju.

  Ako vi koji uređujete sadržaje za ovaj portal ne shvatate u čemu je problem kad kreirate ili prenesete ovakvu “vest”, onda ništa.

  Ako vam je mučno što to radite ali ipak to i dalje radite iz ovog ili onog razloga, znajte da UVEK imate izbora.

  Srdačan pozdrav!

 • A vidite Zlatice,ja ovaj tekst nisam shvatila kao vi.Mozda je bas i trebalo napisati ovako nesto da bi se ukazalo na srz problema,ali dobro-kako ko zeli da shvati,shvatice 🙂
  A da je doticna guska-guska je i sve radi da privuce paznju,pa tako i ove gluposti.

Facebook