Zanimljivosti

Svetski hit Despacito uživo u Beogradu

Svetski hit Despacito uživo u Beogradu
Podeli dalje

Vest meseca! Svetski hit Despacito ouživo u Beogradu u Kombank Areni 24. novembra!

Najveća svetska muzička atrakcija ove godine u Kombank Areni 24. novembra: Luis Fonsi, “Despacito” u okviru svoje “Love+Dance” turneje na kojoj puni sve svetske dvorane.

 

Hit „Despacito“ sa reperom Daddy Yankee je objavljen u januaru i do sada je na Youtube-u  pregledan više od 4 milijarde puta! Pesma je postala broj jedan u skoro svim zemljama sveta i ubrzo obeležila leto, ali i celu 2017. godinu.

 

Letnji globalni hit je obradio i kanadski superstar Justin Bieber, zahvaljujući čemu se Fonsi našao i na broju 1 U.S. Billboard Hot 100 američke liste singlova.

 

Portorikanski pevač, tekstopisac i muzički producent već godinama  vlada top listama, uključujući Bilbordove „Top Latin“, „Latin Pop“ i „Heatseekers“ liste.

Iza njega su brojna Grammy i druga priznanja, ali i saradnja sa pop zvezdama kao što su Kristina Agilera, sa kojom je snimio duet, i Britni Spirs, sa kojom je delio binu na njenoj američkoj i meksičkoj turneji.


Pored ogromnog uspeha regeton hita “Despacito“, Luis Fonsi nastavlja da traži inovativni zvuk, dosledan romantici i pop zvuku, na radost velikog broja fanova na sve četiri hemisfere.

Ulaznice za priliku da budete deo najvećeg hita od sutra su u prodaji na svim prodajnim mestima CS Eventima,na blagajnama Kombank Arene i Bilet Centra Beograda, i online na www.kombankarena.com.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook