Zanimljivosti

Drama u Americi: Tramp ostao bez naloga na Twitteru!

Drama u Americi: Tramp ostao bez naloga na Twitteru!
Podeli dalje

Vest da je Tramp ostao bez naloga na Twitteru odjeknula je u svim medijima širom sveta! Šta se tačno desilo?

I, pre nego što krenete da likujete i slavite brisanje vodećeg američkog bota (kako besni amerikanci vole da ga nazivaju), znajte da mu je nalog vraćen i ponovo aktiviran nakon svega 11 minuta. Kako smo saznali, razlog za to što je Tramp ostao bez naloga je taj što ga je obrisao zaposleni u Twitteru kojem je to bio poslednji dan u ovoj kompaniji.

Sam Twitter pokrenuo je unutrašnju istragu da bi se utvrdilo kako je došlo do toga da zaposleni iz korisničke podrške deaktivira lični nalog predsednika Amerike, pa i na tako kratko vreme.

Jer, uprkos tome što je ovaj potez obradovao milione ljudi širom Amerike i sveta, posledice ovog čina mogu biti dalekosežno loše. Toga je svestan i sam Twiter, te je pokrenuo preispitivanje sopstvenih pravila i načina na koji zaposleni rade i dobijaju ovlašćenja za pristupe nalozima.

donald trump ostao bez naloga na twitteru
Sam Donald Tramp kao ni Bela kuća se još uvek nisu oglasili povodom ovog incidenta, mada će predsednik Amerike imati intervju na Fox News televiziji za nekoliko sati, te možemo očekivati neki komentar na tu temu.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook