Zanimljivosti

Uskoro otvaranje šoping centra Promenada u Novom Sadu

Uskoro otvaranje šoping centra Promenada u Novom Sadu
Podeli dalje

Na uglu ulica Bulevar oslobođenja i Bulevar cara Lazara svakodnevno se radi na tome da novi tržni centar – Promenada u Novom Sadu, čije se otvaranje sa nestrpljenjem očekuje, bude završen u predviđenom roku.

Neka od poznatih imena brendova koje ćemo imati prilike da vidimo u Promenadi su brendovi Inditex grupacije koje čine Zara, Massimo Dutti, Zara Home, Oysho, Pull and Bear i Bershka, zatim brendovi LPP grupacije – Mohito, Sinsay i Reserved.  Zanimljivo je napomenuti da će se iz LPP grupacije brand Mohito prvi put pojaviti na našem tržištu. U Promenadi će se naći i  LC Waikiki kao i Fahion Company i Sportina sa svojim brendovima.

U ponudi će se naći i mnogobrojni sportski brendovi među kojima su Sport Vision i N Sport, kao i prodavnice namenjene najmlađima poput Dexy Co Kids i Pertinija. Bogatu ponudu Promenade upotpuniće supermarket Univerexport i najmoderniji Cineplexx bioskop sa najvišim kvalitetom projekcije, a ono u čemu će posetioci dodatno uživati jeste mnoštvo lokalnih kafića i restorana kao što su Loft, Walter, Brunch, Modena i mnogi drugi.

uskoro-otvaranje-šoping-centra-promenada-u-novom-sadu-1

Sa ukupnom površinom od 150.000 kvadratnih metara Promenada će biti najveći retail objekat u Srbiji. Novi tržni centar pozicioniran u samom srcu Novog Sada predstavljaće jednu od omiljenih destinacija za sve zaljubljenike u modu, ali i za ljubitelje dobre zabave i zdravog života. Na 48.000 kvadratnih metara prodajnog prostora, ovaj tržni centar ponudiće svojim posetiocima objedinjeno iskustvo kupovine, veliki izbor modnih brendova, kao i dobro poznate lokalne sadržaje, što će ga činiti jedinstvenim na tržištu.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook