Zanimljivosti

Valeria Lukyanova za V magazin

Valeria Lukyanova za V magazin
Podeli dalje

Valeria Lukyanova, ukrajinska lutka koja hoda odavno je prava internet senzacija, zahvaljujući činjenici da izgleda kao prava Barbika. Pozornost je privukla i prestižnom modnom magazinu V, koji joj je posvetio naslovnicu, editorijal i ekskluzivni intervju u svom novembarskom izdanju.

valeria_lukyanova_za_v_magazin_v

Svoju popularnost, Valeria je stekla početkom godine, kada su njene fotografije krenule viralno da se šire internetom izazivajući nevericu na svakom koraku! Ubrzo su se pojavili i YouTube klipovi i slava je zakucala na vrata ove mlade ukrajinke. U svom prvom intervjuu za V magazin, Valeria je otkrila kako joj slava i pažnja prijaju i kako se ne obazire preterano na kritike da je radila plastične operacije i da kompjuterski dorađuje fotografije. Umesto toga, uživa da se poigrava sa percepcijom koju ljudi imaju o njoj i laska joj što postoje devojke koje je oponašaju izgledom, načinom šminkanja i odevanjem. S tim u vezi,  na YouTubeu možete pronaći i njene tutorijale za šminkanje, koji su jednako zanimljivi i popularni.

Nakon intervjua i svetske promocije, Valeria je krenula i put osvajanja Amerike. Naime, nedavno je odlučila da sa svojom “živa lutka” bliznakinjom u liku 24-godišnje Dominice iliti Olge Oleynik, pređe da živi u Ameriku, kako bi sa svojim partnerima otpočeli posao tamo – njih dve sa držanjem kurseva iz spiritualizma i modelingom, a njihove jače polovine sa već čim god misle da počnu.

Pogledajte više fotografija ove neobične devojke u našoj Facebook galeriji.


Podeli dalje

Facebook