Zanimljivosti

Vinsent Kasel se ponovo oženio i time uvredio žene Francuske

Vinsent Kasel se ponovo oženio i time uvredio žene Francuske
Podeli dalje

Vinsent Kasel se ponovo oženio i time, izgleda, uvredio žene Francuske! Evo svih detalja sa venčanja i reakcija povređenih dama.

Nekako nam je promakla vest da se najseksipilniji ružni muškarac (čisto subjektivno mišljenje) ponovo oženio i to sa 30 godina mlađom izabranicom! Hvala ženama srpskog interneta (@Sekadiskoteka :*) na informisanju i ukazu na to kakve su se neočekivane reakcije pojavile povodom ovog događaja.

Naime, kao što vam je poznato, Vinsent Kasel je bio u braku sa Monikom Beluči, ženom vanvremenske lepote, sa kojom ima i dve ćerke. Ni prvi ni poslednji brak koji nije uspeo tek, par se razišao 2013. godine i svako je krenuo svojim putem.

2016. godine Vinsent upoznaje Tinu Kunakej, tada 19-godišnjeg francuskog modela i nakon 2 godine zabavljanja, par se venčao juče u malom mestu Bidart, u Francuskoj. Mlada je nosila Vera Wang venčanicu dizajniranu specijalno za njen naljlepši dan, dok je mladoženja bio u lanenom odelu boje šampanjca.

vinsent-kasel-se-ponovo-oženio-1

A kako živimo u vremenu u kojem privatnost i gledanje svog posla – naročito kad su u pitanju poznati – ne postoji, brzo su se pojavili i komentari neodobravanja, kritike pa i otvorenog neslaganja sa mladoženjinim izborom.

Šta je to toliko naljutilo žene Francuske?

Od toga da je razlika u godinama tolika da može da joj bude otac, do toga da je oženio ženu tamne kože, pa sve do toga da je u pitanju samo lepa ljuštura bez ikakvih unutrašnjih kvaliteta.

vinsent-kasel-se-ponovo-oženio-komentari-1

Dalje se polemiše kako su veza i brak pro-pedofilski zbog tolike razlike u godinama, kako čoveku njegovih godina prirodno ne priliči da bude sa tako mladom devojkom – naročito bez pomagala; kako je to uvreda za njegovu decu i bivšu suprugu…

vinsent-kasel-se-ponovo-oženio-komentari-2

I kako majmun nikada ne može zameniti kraljicu ženskosti.

vinsent-kasel-se-ponovo-oženio-komentari-3

Da li je razlika u godinama velika? Jeste. Da li deluju zaljubljeno? Deluju. Sve i da je u pitanju ko zna kakav račun interes ili kobinacija, na kraju dana, Tina je bila punoletna kad su se upoznali i započeli vezu. Može nam se sviđati ili ne, međutim, šta dve (ili više) odrasle osobe rade sa svojim životima trebalo da se tiče samo njih dvoje, kao što je to slučaj i sa svima nama.

Ili ta pravila ne važe kad su u pitanju javne ličnosti?


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook