Zanimljivosti

Zahtevi poznatih ličnosti

Zahtevi poznatih ličnosti
Podeli dalje

Poslednjih godina, i sami smo postali svedoci «zvezdanog tretmana» koji poznati gosti traže, pred nastupe. Od posebno opremljenih soba, specijalne garderobe, do određene vrste hrane i usluge…zvezama se udovoljava na svaki način.

Poslednjih godina, i sami smo postali svedoci «zvezdanog tretmana» koji poznati gosti traže, pred nastupe. Od posebno opremljenih soba, specijalne garderobe, do određene vrste hrane i usluge…zvezama se udovoljava na svaki način. Šta je to što neke od zvezda i zvezdica traže, kada je u pitanju hrana?
Džastin Biber
Ovaj mlađani kanadski pevač i Usher-ovo otkriće, ultrapopularan kod tinejdžerki širom sveta, između ostalog traži da uvek ima gumene bombone pri ruci. Vidi se da je još uvek klinac!

Eminem

Ko bi rekao da ovaj dugogodišnji reper buntovnik može tražiti i ovako nešto?  Među hranom očekuje da uvek ima i puter od kikirikija i žele od jagoda, kao i kisele krastavčiće.

Lady Gaga
Kontraverzna pevačica, nije tako kontraverzna po pitanju hrane. Izvor blizak njenoj sviti, tvrdi kako je, kada je u pitanju hrana bar, izuzetno obična i normalna. U poslednje vreme traži samo Koka Kolu Zero, organski đumbir, kao i čaj od limunove trave. Ništa posebno.

Džek Blek
Poznati komedijaš traži da među hranom ima probrane čokolade, proteinske grickalice, kao i veliku količinu hrane bogate vlaknima – peciva i hleb od belog brašna. Osim toga, ishrana mu zavisi i od dana u nedelji, pa tako subotom preferira indijsku ili tajlandsku hranu, dok je nedeljom zastupljena riba ili piletina; utorkom morska hrana ili odrezak i slično.

Maraja Keri
Ova pop diva, u svom prepoznatljivom stilu, traži da uvek ima Cristal šampanjac, ali se ponekad zna «zadovoljiti» i vinom Opus One Cabernet Sauvignon, čija je cena tričavih 200 dolara po boci.

 
 
 
 
 

Podeli dalje

Facebook