Zanimljivosti

Zvezde koje poricu plasticne operacije

Zvezde koje poricu plasticne operacije
Podeli dalje

zvezde koje poricu plasticne operacijeU današnje vreme malo ko nije korigovao nešto na sebi, kako bi izgledao mlađe, bolje, lepše. Međutim, holivudske zvezde i dalje negiraju plastične operacije, a mi vam predstavljamo neke od najupornijih u poricanju.

 

U današnje vreme malo ko nije korigovao nešto na sebi, kako bi izgledao mlađe, bolje, lepše. Međutim, holivudske zvezde i dalje negiraju plastične operacije, a mi vam predstavljamo neke od najupornijih u poricanju.

Naše gore list, supruga Ice-T repera i poznata starleta Coco godinama se bori sa glasinama da je operisala svoju zadnjicu. Da, objavila je da je uvećavala grudi, ali i ostala pri tvrdnji da je guza samo delo prirode. Išla je do te mere, da je u jednom od TV gostovanja dozvolila ekipi emisije da dovede lekara i pregleda je, kako bi potvrdio njene izjave o prirodnoj zadnjici koja prkosi sili teže.

Pored Coco, još jedna reality zvezda se godinama bori sa glasinama veštačkih operacija, a to je poznata mama osmorki – Kate Gosselin. Ako ste iole pratili emisiju, znate da je mama, nakon rođenja šestorki radila liposukciju, ali insistira da grudi nije menjala – ma koliko se o tome naširoko priča.

Pevačica Katy Perry dugo je „na tapetu“ žute štampe zbog navodnih plastičnih operacija koje ne priznaje: nos i grudi. Što se tiče nosa, ne postoje demanti ni sa njene, a ni sa strane lekara. Kada su grudi u pitanju, tračevi su krenuli nakon njene izjave da je, još kao tinejdžerka, želela da ide na smanjenje grudi, jer su joj izazivali velike bolove u leđima. Bilo kako bilo, slike nekad i sad govore više od reči, a vi procenite sami.

Glumica Halle Berry nikada nije potvrdila (ni opovrgla) navodne tvrdnje kako je, tokom godina, imala nekoliko plastičnih operacija: nosa, brade i grudi. Tokom godina, na webu su se pojavile sumnjive fotografije od pre i posle, kao i one na kojima se vidi misteriozni ožiljak ispod pazuha, a koji navodi na zaključak da je od operacije grudi.

Pevačica Fergie takođe je na udaru javnosti zbog navodnih operacija grudi, nosa, usta, a možda i male estetske pomoći pri bajkovito izvajanom stomaku. Išlo se toliko daleko da su pojedini lekari pozivani da rastumače njene pre i posle fotografije, nakon čega je „utvrđeno“ kako su operacije izvršene negde između 2008. i 2009. godine.

Možda najpoznatija starleta današnjice, Gđica Kim Kardashian jedna je od onih zvezda o kojima svakodnevno slušamo i čitamo da je imala plastične operacije. Jedini trač koji je opov rgnula jeste onaj za uvećanje zadnjice, iskoristivši svoju riality emisiju da svetu prikaže pregled i snimak kao dokaz da je pozamašna zadnjica delo prirode, a ne plastičnog hirurga. Ono o čemu nije pričala jesu navodne operacije nosa, obraza, serije botoksa i slično, a koje podstiču i fotografije poput ove:

Da li su u pitanju dobra genetika, kvalitetna šminka i umešnost profesionalnog šminkera ili su ove zvezde zaista odlazile „pod nož“ ostaće tajna. Bar, dok same ne progovore ili „ne procure“ poverljive informacije i fotografije.

Šta vi mislite?

 


Podeli dalje

Facebook

Zaprati nas na Instagramu