Moda

Emmys 2017 moda sa crvenog tepiha

Emmys 2017 moda sa crvenog tepiha

Nedelju za nama obeležila je Emmys 2017 moda sa crvenog tepiha i evo svih zanimljivosti i detalja sa TV pandana dodeli Oskara.

69. dodela Emmys nagrada definitivno ima posebnu draž i ostaće upamćena po nekoliko stvari. Ono što ovu dodelu Emmys nagrada razlikuje od ostalih jeste što su u svim vodećim kategorijama nagrade ponele serije i filmovi koji se bave ženama i ženskim temama. Ujedno, nakon 20 i više godina, nagradu za glavnu ulogu odneo je afroamerički glumac Sterling K.Brown za ulogu u psihološkoj drama seriji This is us. Detaljnu listu svih dobitnika možete videti ovde.

Ujedno, Emmys 2017 moda sa crvenog tepiha je pokazala i da su glumice u poznijim godinama daleko modernije, svečanije i elegantnije nego nekoliko decenija mlađe im koleginice. Na čelu sa Jane Fonda van svake konkurencije, glumice poput Susan Sarandon, Judith Light, koje su prosto plenile crvenim tepihom i samim događajem.

emmys moda sa crvenog tepiha jane fonda u pink haljini

Još jedna stvar koja nam je privukla pažnju jeste potreba (zašto?) da se izigrava disko kugla, naročito pojačana kod osoba kojima to nikako, ama baš nikako, ne stoji.

emmys 2017 moda sa crvenog tepiha tri glumice u srebrnim haljinama
Detalje sa crvenog tepiha ovogodišnje dodele Emmys nagrada potražite na našoj Facebook stranici i ujedno podelite sa nama vaše utiske, kao i najbolje i najgore odevene te večeri.

Save

Fb komentari