Moda

Emmys 2018 moda sa crvenog tepiha

Emmys 2018 moda sa crvenog tepiha
Podeli dalje

U slučaju da ste sinoć ranije legli, ovako je izgledala Emmys 2018 moda sa crvenog tepiha.


Koji su trendovi, šta se sve nosilo, ko su dobitnici nagrada a ko moralni pobednici Emmsy 2018 dodele nagrada? Ovako je izgledala 70 po redu dodela prestižnih Emmys nagrada.

Najveći moralni pobednici i apsolutno zaslužni (ne)dobitnici 70-te po redu dodele Emmys nagrada za nas je ekipa serije This Is Us. Nažalost, stručni žiri Emmys nije delio mišljenje sa nama pa su pobednici večeri bili Game Of Thrones. Zasluženo ili ne, ne znamo jer seriju nismo ispratile, svakako, članovi ekipe su imali poprilično šta da kažu – kako na bini, tako i na crvenom tepihu. Ono sa bine nam se više dopalo 🙂

Claire Foy osvojila je nagradu za glavnu glumicu u The Crown, u kategoriji draga serije, dok je Matthew Rhys dobitnik nagrade za glavnu mušku ulogu u seriji The Americans, za istu kategoriju.

U kategoriji takmičarski rijaliti, nagrada je otišla u ruke Ru Paula za emisiju RuPaul’s Drag Race, ostavivši za sobom emisije kao što su The Voie, Top Chef, The Amazing race i American Ninja Warrior.

U kategoriji talk show emisija, nagrada je zaslužno otišla u ruke Johna Olivera, dok je u kategoriji skeč emisija kao pobednik izašla dobro poznata SNL ekipa.

Listu svih dobitnika možete pogledati na sajtu Time Magazine, a mi se sada okrećemo modi.

Emmys 2018 moda sa crvenog tepiha

Dve boje su se, odmah na samom početku događaja, istakle kao trend koji se – nadamo se – neće primiti. Bela i neon žuta – osim na venčanju ili nekoj tehno žurci, teško da mogu biti prikladne za crveni tepih ili neku drugu priliku. Slažete se?

emmys 2018 moda bela boja emmys 2018 moda neon žuta boja

Šljokice su takođe imale veliki povratak na sinoćnjem događaju, pa smo tako imali priličan broj haljina i detalja koji šljašte na sve strane. Neke manje uspešne od drugih, no, drago nam je da ovaj trend vidimo u što većem obimu. Nikad dosta sjaja.

emmys 2018 moda šljokice

Crna i crvena su, standardno, bile jednako prisutne kao i u prethodnim događajima ovog tipa:

emmys 2018 moda crna boja

emmys 2018 moda crvena boja

Ko nam se najviše dopao i ostavio najveći utisak sa Emmys 2018 mode sa crvenog tepiha? Sve do jedne ikone stila Dakota Fanning, Heidi Klum, Angela Sarafyan, Allison Janney i Keri Russell:

emmys 2018 moda najbolje odevene

A najgore?

Hm, samo zato što smatramo da politici ipak nije mesto na događaju zabavnog tipa i, ne zaboravimo, događaju koji proslavlja sedmu umetnost kao takvu, Jennifer Lewis nas je razočarala. Da, razumemo poentu i da, mislimo da je cela Nike kampanja sjajna, samo joj nije mesto na Emmys. Uopšte, taj trend politizovanja svakog događaja po svaku cenu bi trebalo da prestane. Deluje nametnuto, na silu i obesmišljava ciljeve koji su prilično validni.

Pored nje, ne možemo a da ne pomenemo Millie Bobby Brown koja bi zaista trebalo da promeni stilistu. Jedna devojčica ne bi trebalo da izgleda kao seks objekat a ni kao balon, nikako da se pronađe u moru nespojivih odevnih komada u koje je oblače.

Za kraj, a izbor je zaista bio težak, Tracee Ellis u – ne znam ni kako bismo opisale ovaj pokušaj haljine koji je imala na sebi.

emmys 2018 moda najgore odevene

U svakom slučaju, noć za nama protekla je u još jednom interesantnom modnom spektaklu. Toalete svih prisutnih zvanica, kao što ste navikli, možete ispratiti u albumu na našoj Facebook stranici.

Do nekog sledećeg crvenog tepiha, recite nam: ko su bili vaši modni favoriti?


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook