Moda

Fiji voda devojka zvezda večeri Golden Globes nagrada!

Fiji voda devojka zvezda večeri Golden Globes nagrada!
Podeli dalje

Zaboravite holivudske zvezde, Fiji voda devojka je zvezda večeri koja je prikupila svu pažnju večerašnje dodele nagrada Golden Globes!

U moru poznatih ličnosti, TV i filmskih holivudskih zvezda, pažnju večeri sa dodele Golden Globes nagrada ponela je anonimna Fiji voda devojka! Kao što to obično biva, pažnju medija ova devojka je izazvala isprva (a gde drugo?) na Twitteru među korisnicima koji su primetili da se na fotografijama sa crvenog tepiha gotovo uvek pojavljuje i jedna zagonetna brineta.

Nije dugo trebalo da #FijiWaterGirl (Fiji voda devojka) postane trend na Twitteru i da se razgovor o dodeli nagrada potpuno preusmeri na otkrivanje identiteta ove devojke! Ono što znamo do sada jeste da je Fiji voda zvanični sponzor događaja od 2015-te godine i da je devojka jedna od hostesa angažovana da zvanice drži hidriranim.

I dok su se holivudske zvezde pripremale za ovo veče i strpljivo pozirale fotografima sa crvenog tepiha, Fiji voda devojka to čini tako nehajno i nenametljivo, a istovremeno tako upečatljivo da i ne čudi što je potpuno skrenula pažnju na sebe. Uostalom, pogledajte i sami:

Kako svaki događaj ovog tipa sada već tradicionalno ima po neko specifično obeležje, sa sigurnošću možemo reći da će ovogodišnji Golgen Globes ostati upamćem po photobombu godine Fij voda devojke 🙂


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook