Moda

Grammys 2017 moda sa crvenog tepiha

Grammys 2017 moda sa crvenog tepiha

Noćašnja dodela Grammys 2017 nagrada manje je prošla u znaku muzike, a mnogo više u znaku kritika zbog izostanka političkih poruka i protesta protiv legalno izabrane nove američke vlasti.


Kako i zašto se jedan muzički događaj probao pretvoriti u nešto što to nije i ne treba biti – nije poznato, niti je – na kraju krajeva i važno. Velika je šteta što se ovaj i slični događaji zabavnog karaktera sve više pretvaraju u platformu za kritiku, omalovažavanje, pa i pasivno agresivnu prisilu, a sve pod velom „slobode govora„, „jednakih prava za sve“ i te čuvene „tolerancije„.

No, da se mi vratimo izvornoj svrsi dodele Grammys 2017 nagrada, apsolutni pobednik večeri bila je – očekivano – Adele; iako mi nimalo nije jasno njeno lomljenje statue i govor u kojem izlaže kako je nagrada za najbolji album trebalo da pripadne Beyonce. Da sam član žirija ili sam Grammy, ozbiljno bih se zapitala postoje li tu neki elementi za tužbu, no..


Listu svih dobitnika (još uvek) prestižne nagrade Grammy možete pogledati ovde, a sada koja reč o modi sa crvenog tepiha.

Očekivano, još jedna u nizu parada šunda i kiča iz ugla holivudskih zvezda, je l? I, mada je bilo teško odabrati baš najgore odevenu osobu na Grammys 2017 dodeli nagrada, ovu laskavu Organ Vlasti titulu najgore obučene ponela je upravo Lady Gaga, sa svojim apsolutno neprimerenim i nepotrebnim izgledom/modnom izjavom/štagod. To više nije ni smešno ni tužno a ni gledljivo.


Neke od zvezda za koje smo očekivali da će briljirati crvenim tepihom su neočekivano omanule – poput J.Lo i Katy Perry:

dok su zvezde koje su na nas ostavile najveći utisak malena Camila, (očekivano) Rihanna, Chrissy Teigen sa novom frizurom.


Modni trend večeri svakako je izrez u središnjem delu haljine koji su laskavo nosile Demi Lovato, Carrie Underwood i mnoge druge dame tokom večeri:


Izgled svih dama (i po kojeg gospodina) na Grammys 2017 crvenom tepihu, kao i do sada, možete pogledati na našoj Facebook stranici i, dok to radite, sa nama podeliti vaše utiske i komentare.

Save

Fb komentari