Moda

HM proleće leto 2016 – šta da očekujemo?

HM proleće leto 2016 – šta da očekujemo?
Podeli dalje

Juče smo posetili promociju HM proleće leto 2016 kolekcije i evo šta nas očekuje za koji mesec.

 

Prvo što smo, još sa vrata, uočili jeste odsustvo boja i tonova na koje smo navikli kada je prolećno letnja kolekcija odeće u pitanju.

hm-proleće-leto-2016-v

Nova HM proleće leto 2016 kolekcija umnogome podseća na jesen nego li na visoke temperature i more. U fokusu su zemljane boje i tonovi: cigla, braon, zelena, prošarane po kojim crveno-belo-teget komadom garderobe.

 

Ovoga puta, nova HM kolekcija je inspirisana orijentom zbog čega su i boje i krojevi više u tom stilu, pa tako imamo odeću koja nije krojena da strogo prati liniju tela, već je lepršava, nežna, sa asimetričnim detaljima.

 

Priznajemo, ova kolekcija nam se najmanje dopala od svih pretnodnih jer nije nešto što obično možete očekivati od HM brenda. Mada, to ne znači da je nešto loše u pitanju, slavimo različitost i činjenicu da u ovoj kolekciji svako može pronaći nešto što mu se dopada.

hm-proleće-leto-2016-v1

 

Nama se, pored sjajnog bikinija, dopala i nežna bluza sa cigla braon detaljima, kao i teget pantalone za kojima smo ostavili sve uzdahe i jedva čekamo da se pojave u prodaji!

 

hm-proleće-leto-2016-v2
Nova HM proleće leto 2016 kolekcija će se u prodaji naći od 25. februara i to u radnji u Knez Mihajlovoj ulici.


Podeli dalje
Tagovi

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook