Moda

Jedinstvena Christian Louboutin izložba u Parizu

Jedinstvena Christian Louboutin izložba u Parizu
Podeli dalje

Ako vas put nanese do Pariza u narednih 5 meseci, Christian Louboutin izložba neka vam se nađe na listi za obavezno posetiti, evo i zašto!

Od 26. februara do 26. jula 2020., Palais de la Porte Doree predstavlja odličnu izložbu obuće koju je kreirao čuveni Christian Louboutin. Pod nazivom L’Ekhibition [Izložba], umetnik koga je posebno popularizovala serija Seks i grad, prikazuje svoje kreacije i inspiraciju u okviru ove jedinstvene modne izložbe.

christian louboutin izložba u parizu

Ova raskošna Christian Louboutin izložba u Parizu je savrpen način da zaronite u svet najpoznatijeg obućara i otkrijte različite aspekte njegovog svemira koji su inspirisani putovanjima, pop kulturom, plesom, literaturom i sedmom umetnošću i bioskopom.

christian louboutin izložba cipela

Otkrivajući nadahnuće i kreativne procese Christiana Louboutina, izložba će prikazati dizajnerovu viziju kroz izbor najdragocenijih dela iz njegove lične kolekcije, kao i pozajmice iz javnih kolekcija. Veliki izbor izloženih cipela će biti izloženi nikada ranije nisu izlagane. Ovi istorijski i umetnički komadi biće prikazani uz niz ekskluzivnih kolaboracija koje odaju počast obožavanju Christiana Louboutina za zanatlijske umeće. Filmski snimatelj i fotograf David Linch, novozelandska multimedijalna umetnica Lisa Reihana, britanski dizajner Vhitaker Malem, španski koreograf Blanca Li, pakistanski umetnik plastike Imran Kureshi i mnogi drugi…

izložba cipela christian louboutin

A kao što su modeli obuće pažljivo odabrani i prikazani, tako ni samo mesto održavanja izložbe nije slučajno. Priča između Louboutina i Palais de la Porte Doree nije nova, sam umetnik je rođen u Parizu, nedaleko od  ove istorijske izložbene hale i muzeja izgrađenog u Art Deco stilu. I upravo je ova građevina bila i ostala jedna od najvećih inspiracija tokom Louboutinovog stvaranja obuće koju svi volimo.

Ne zaboravite da rezervišete karte unapred kako biste bili sigurni da nećete propustiti ovu upečatljivu izložbu namenjenu istinskim zaljubljenicima u obuću!


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook