Moda

Kim Kardashian prodaje svoju garderobu u dobrotvorne svrhe!

Kim Kardashian prodaje svoju garderobu u dobrotvorne svrhe!
Podeli dalje

Možda najbliže što ćete ikada prići poznatoj TV zvezdi: Kim Kardashian prodaje svoju garderobu u dobrotvorne svrhe!

Ako niste znali, Kim i dalje drži aktivnom svoju stranicu na eBayu gde je u toku današnjeg dana pokrenula aukciju u dobrotvorne svrhe. Svi vi koji želite da posedujete deo Kimine garderobe ili modnih detalja možete to učiniti ako pobedite na aukciji koja će trajati narednih 8 dana.

Ako vam odgovaraju veličine u rasponu XS-M i broj obuće 37-38 – imate sreće! Sve što treba da uradite jeste da se uključite u aukciju koja će trajati narednih 8 dana i nadmetati se za željeni komad garderobe. Obratite pažnju na komentar „pre-owned“ jer to znači da je – vrlo verovatno – sama Kim nosila tu stvar!


Najniža cena je $0.99 za gornji deo kupaćeg kostima, dok je za pojedine komade potrebno izdvojiti od 200 i više dolara (dizajnerski komadi), a 10% od prodaje ide u korist dečije bolnice u Los Angelesu.

Neke od stvari koje možete naći u Kiminom eBay garderoberu su i Jean Paul Gaultier korset koji je nosila a kojem je početna cena svega 83 dolara. Ili, Gianfranco Ferre crne čizme preko kolena za koje je potrebno izdvojiti od 110.50 dolara. ko može da odoli Diorovoj haljini po ceni manjoj od 200 dolara, na primer?

Listu svih modnih komada možete pogledati na Kiminom eBay nalogu i – srećna kupovina!


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook