Moda

Lisca trendovi za jesen zimu 2017.

Lisca trendovi za jesen zimu 2017.

Lisca trendovi  za jesen zimu 2017. predstavljeni su na prestižnom sajmu donjeg veša Salon International de la Lingerie, gde je ovaj brend poneo titulu trendsetera za narednu sezonu!


Šta je to što će se nositi u narednom periodu?

Zavodljiva prozirnost, romantična čipka i moderne boje sigurno će oduševljavati sledeće sezone, a poglede posetilaca privukla je i manekenka u zavodljivom kompletu donjeg veša nazvanom Queen Rose.

Na sajmu je 480 marki iz 37 zemalja predstavilo trendove za sledeću sezonu. Čipka, čipka i još jednom čipka, u najrazličitijim kombinacijama vladaće nadolazećom sezonom. U kombinaciji sa mrežastim tkaninama i tilom, sledeće sezone ćete sigurno naglasiti svoju ženstvenost. A pored zavodljivosti svake godine sve više u prvi plan dolazi aktivan stil života, na koji je stavljen akcenat i u Parizu.

Celokupno sajamsko dešavanje dopunile su brojne modne revije, na kojima su bile prikazane najmodernije priče vezane za donji veš i loungwear za jesen i zimu. Baš kao i svake godine, na modnim revijama se predstavila i Lisca i oduševila posetioce. Predstavila se već na prvoj modnoj reviji pod nazivom »Dualizam«. Događanje se nastavilo modnim pričama – od raja, kad su manekenke nosile beo čipkasti donji veš, a na glavama bele velove, pa do pakla, kad su među poslednjim đavolskim izlascima bila i tri smela komada donjeg veša Lisca Selection iz serija Lady Moon i Queen Rose u crnoj boji.

Lisca je takođe bila uvršćena i u specijalnu modnu reviju The Selection, za koju organizatori po vlastitom izboru biraju marke i modele za koje smatraju da su najmoderniji. Za reviju je bio izabran tirkizni čipkasti grudnjak triangel bralette Cheek by Lisca iz serije Beauty.

Vrhunac sajamskih zbivanja u Parizu je Trend Forum, na koji stručnjaci svake godine uvrste pojedine setove donjeg veša za koje misle da su nosioci trendova nadolazeće sezone.

I ove godine se među nosioce trendova (trendsetere) ponovno uvrstila Lisca sa zavodljivim crvenim kompletom donjeg veša Queen Rose, koji oduševljava trendi krojem, strastvenom crvenom bojom i bajkovitim vezom koji mu daje romantičan prizvuk.

 

Fb komentari
Tagovi