Moda

Mark Džejkobs postao beauty vloger

Mark Džejkobs postao beauty vloger
Podeli dalje

Jeste li znale da je čuveni kreator Mark Džejkobs postao beauty vloger? Pogledajte kako izgleda njegova nova karijera i saveti koje nudi.

Kao i ljudi širom sveta, i Mark Džejkobs je usled pandemije korona virusom u samoizolaciji. I, kao i mnogi drugi, vreme koje ima koristi da se unapredi ili svoju kreativnost iskaže na novi način. Jedan od njih je i taj da je čuveni kreator Mark Džejkobs postao beauty vloger.

Na svom Instagram nalogu, Mark je započeo video zapise na temu ulepšavanja i šminke i prvi vlog je posvetio trendu leopard dezena. Svoj debitantski video na IGTV-u, započeo je sa omažom leopard dezenu citatom novinarke Diane Vreeland:

„Svet bez leoparda, pa, ko bi voleo da tamo da živi?“

U tom stilu, nastavio je modno-šminkerski tutorijal u kojem je pričao i o modi i modnom izražavanju, svojim makeup proizvodima i načinima na koje ih možemo koristiti. Ono što je  zanimljivo jeste da je kompletan izgled očiju napravio koristeći – ne četkice za senke, već sopstvene prste!

Možda i više od samog debitantskog videa, dopao nam se modni odabir Markove garderobe. Dokaz da tradicija nikad ne izlazi iz mode, ali i da se može kombinovano nositi – „Zašto da ne“ – još jedan prigodan Dianin citat, jeste uklapanje crvene boje, bisera i leopard dezena.

Šta je na vas ostavilo najveći utisak u ovom Markovom iskazivanju i šta je to što ranije ne biste pomislili da uradite a sada ste, možda, inspirisani? Podelite sa nama u komentarima 😊


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook