Moda

Marnia moda – domaće sa stilom

Marnia moda – domaće sa stilom
Podeli dalje

Ove nedelje, donosimo novu preporuku domaćih handmade proizvoda – upoznajemo vas sa Marnia brendom ženske mode i preporučujemo da pogledate te sjajne modele.

Vremenom, svaka od nas poželi da svoju uobičajenu garderobu zameni udobnim, dugotrajnim i vanvremenskim  komadima odeće. Upravo to su atributi koji krase brend Marnia, iza kojeg stoji talentovana Marina Boškić, dizajnerka i vlasnica ove robne marke.

marnia-moda-jesen-zima1

Kombinacijom elegantnog i umereno seksi stila, Marina uspeva već nekoliko sezona da tržištu ponudi kvalitetne, dugotrajne, i veoma nosive modele odeće. Modni komadi, koji se izrađuju u malim serijama, su uglavnom izrađeni od čistih ili mešavina prirodnih vlakana, kao što su pamuk, viskoza, svila ili vuna. Sama Marina u potpunosti stoji iza kompletnog procesa proizvodnje i vizuelnog identiteta Marnia brenda i podržava Slow Fashion Movement, kao i etičke uslove proizvodnje i zalaganje za očuvanje životne sredine.

marnia-moda-jesen-zima2

Dodatni plus ovog brenda je i taj što su komadi odeće versatilni i mogu se nositi na različite načine, što doprinosi da se kreira pregršt opcija i kombinacija za dnevne i večernje varijante.

A otkud brendu ime Marnia?

O tome smo više saznali u jednoj od Marininih objava na Instagramu, gde kaže:

U razgovoru sa prijateljem, on je slučajno permutovao slova mog imena i oslovio me sa Marnia umesto Marina. Moja prva asocijacija je bio film „Letopisi Narnije“ u kojem garderober ima funkciju portala u drugi svet, svet čarolije. Simbolika je ostavila jak utisak na mene pa tako nije bilo teško izabrati naziv za moj brend (Marina + Narnia = Marnia).

marnia-moda-jesen-zima

Ako tražite nešto drugačije i sveže – bilo za novogodišnju noć ili svakodnevne prilike, bacite pogled na Marnia komade na Facebooku ili Instagramu i sigurne smo da ćete pronaći nešto za sebe. Nova kolekcija je tu, vaše je samo da odaberete 😊


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment