Moda

Met Gala 2018 moda sa crvenog tepiha

Podeli dalje

Ako ste propustili noćašnji Met Gala 2018 događaj, Organ Vlasti i ovoga puta prenosi najzanimljivosti, kao i toalete sa crvenog tepiha!

met gala 2018 moda sa crvenog tepiha

Met Gala 2018 bi se ukratko mogla opisati kao u čeljustima katoličke vere 🙂 Šalu na stranu, ovogodišnja tema za spektakularni Met Gala događaj bila je upravo na temu katoličanstva. Pod nazivom Nebeska tela: moda i katolička imaginacija, zvanice su bile u obavezi da prikažu odvažne i jedinstvene kreacije na samo najvažnijem kulturološki-modnom događaju godine.

U skladu sa temom, modna izložbena postavkak u Met muzeju sastojaće se iz 40 ogrtača iz Vatikana, sa sve propratnim detaljima, uključujući i svilenu kapu izvezenu zlatnim nitima Pape Benedikta IV.

Nego, da se vratimo na sam događaj i Met Gala 2018 crveni tepih. Od svih godina koliko pratimo Met Gala događaj, ovo je možda i prvi put da su zvanice u većoj meri fantastično odgovorile na modni izazov. Obzirom na temu, to je i bilo za očekivati, što ne znači da promašaja nije bilo. Ne samo da ih je bilo, već su bile skandalozno loše.

No, krenimo redom. Hajde da vidimo šta nam to Met Gala 2018 moda preporučuje kao hit trendove u narednom periodu.

Žena kraljica

Raskošni rajfovi, mašne, tijare i krune su detalji koji će sigurno, u nekom obliku, obeležiti predstojeću sezonu. Samo pogledajte kako je to izgledalo sinoć:

met gala 2018 moda rajfovi i krune

Žena svetica

Sa druge strane, kapuljače (ili bar neki vid istih) su bile apsolutni hit na Met Gala 2018 i pojedine zvanice su to iznele itekako dobro:

met gala 2018 moda kapuljače

A sad malo o najbolje i najgore odevenim, kategorije u koje je, na momente, zaista bilo teško odlučiti se koga da stavimo. Toliko dobrih i loših primera na jednom mestu odavno nismo videle.

Najbolje obučeni na Met Gala 2018

U zaista velikom izboru sjajno odevenih na Met Gala događaju, izazov je bio odlučiti se za svega nekoliko najboljih primera. Zendaya, Kim Kardashian i Blake Lively su izgledale besprekorno i u potpunosti odgovorile na temu događaja. Zaista ne vidimo ko bi im imao na bilo čemu zameriti:

met gala 2018 moda najbolje obučeni

Uz njih, iako ne baš sve tematski pogođene, dopale su nam se Olivia Munn (u vrlo interesantnoj H&M haljini), Gigi Hadid (koja je izgledaa poput raskošnog leptira) i Amanda Seyfried (koja kao da je izašla iz doba kraja Artura i vitezova okruglog stola):

met gala 2018 moda olivia, gigi i amanda

Najgore obučeni na Met Gala 2018

Kao i u prethodnom slučaju, i ovde nam je bio izazov izdvojiti svega par primera potpunih promašaja. Ipak, stisle smo petlju i za najgore obučene na Met Gala 2018 događaju proglasile Ketty Perry, Solange i Nicky Minay, potpomognute Paris Jackson, Selenom Gomez i Letitiom Wright:

met gala 2018 moda najgore obučeni

met gala 2018 moda paris, selena i letitia

Izgled svih (ili bar većine) zvanica možete pogledati u albumu Met Gala 2018 moda sa crvenog tepiha na našoj Facebook stranici i ostaviti komentar ko vam se najviše a ko najmanje dopao.

Ujedno, ako vam se dopao i ovaj tekst, podelite ga sa prijateljima i pozovite ih da prokomentarišu i daju svoje favorite i naj promašaje sa još jednog modnog spektakla godine.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook