Moda

MTV EMA 2017 moda sa crvenog tepiha

MTV EMA 2017 moda sa crvenog tepiha

Noć za nama obeležila je MTV EMA 2017 moda i dodela nagrada u muzičkoj industriji. Ko su ovogodišnji dobitnici i kako su izgledali, tradicionalno pročitajte na našem sajtu.

Ono što je, pored mode, bilo upečatljivo na sinoć održanoj MTV EMA dodeli nagrada u Londonu, jeste izostanak muzičkih zvezda poput Sie, Selene Gomez, Justina Biebera, The Weeknda i drugih velikana. Umesto njih, na scenu su došli neki novi klinci i tek po koja muzička zvezda poznata i u širim krugovima.

Bilo kako bilo, dobitnici MTV EMA nagrada su:

Najbolji hip-hop izvođač: Eminem
Najbolji promovisani izvođač: Hejli Stajnfeld
Najbolji svetski izvođač: Lali Esposito i Lil Klejn
Najbolji umetnik: Šon Mendez
Najbolji pop izvođač: Kamila Kabeljo
Najbolji rok izvođač: Koldplej
Najbolji novi izvođač: Dua Lipa
Najbolji svetski izvođač: Lali Esposito
Najbolji nastup na svetskoj sceni: Čejnsmokers
Najbolja pesma: There’s Nothing Holding Me Back

Kad je u pitanju muzika sa naših prostora, Sara Jo nije osvojila nagradu, ali jeste bend Ničim Izazvan kojem, ovim putem, šaljemo sve čestitke!

mtv ema 2017 moda sa crvenog tepiha primeri
A kad je u pitanju MTV EMA 2017 moda sa crvenog tepiha, zvezde i zvezdice se baš ne mogu pohvaliti nadarenošću, inspiracijom i ukusom. Još jednom, prilika da inspirišu i nadahnu mnoge je izostala jer je na sceni, i ovoga puta, bila održana parada nesklada i nepraktičnih toaleta. Uz par časnih izuzetaka poput Kamile Kabeljo koja se pojavila u Ralph&Russo toaleti puderaste boje, malo ko se istakao nekim zanimljivom, lepom i nosivom garderobom. Uostalom, pogledajte i sami na našoj Facebook stranici.

Kamila Kabeljo

Ko su vaši modni favoriti sa noćašnje MTV EMA dodele nagrada?

Save

Save

Fb komentari