Moda

Nova kolekcija Mirjane Vujčić za proleće-leto 2017

Nova kolekcija Mirjane Vujčić za proleće-leto 2017

Nova kolekcija Mirjane Vujčić za proleće/leto 2017 nastavlja bajkovitu priču o zavodljivoj igri prefinjenosti, elegancije i romantike.


Donoseći sveži dah glamura i sofisticiranosti, nova kolekcija zadržala je i prepoznatljive detalje koji su svojom autentičnošću krasili i prethodne kolekcije: kristali, ručno izrađeni cvetovi koji padaju niz rame, kao i 3D cvetovi pažljivo našiveni na segmente čipke, oživljavajući tako estetiku prve kolekcije Vintage, a potom Eternal i Bloom.

nova-kolekcija-mirjane-vujcic-za-prolece-leto-2017-v
Jednostavnost forme svakog od unikatnih modela, dopunjena nepogrešivim osećajem za lepo, učinili su da kolekcija proleće/leto 2017 sačuva notu vanvremenske elegancije i  senzualnosti. Romantično carstvo pastelnih boja, od mlečno bele, puder roze i svetloplave, obogaćeno je novom inspiracijom nežnih tonova mint boje, u jedinstvenoj harmoniji prepoznatljivih detalja ovog brenda.

Negujući senzualnost i prefinjenost ženske lepote, odevni komadi poput kaputa, odela, pantalona i kombinezona sa kićankama koje lagano obavijaju struk, nova kolekcija akcenat stavlja na snagu ženske lepote i u odevnim kombinacijama urbanijeg stila. Nežna i neuhvatljiva, a opet snažna i prisutna lepota linija i boja krasi svaki od komada nove kolekcije brenda Mirjana Vujčić.

nova-kolekcija-mirjane-vujcic-za-prolece-leto-2017-v2
Odraz romantične sanjarke i princeze u dugim, lepršavim haljinama nova kolekcija sačuvala je u prepoznatljivom detalju mašne, ali u izmenjenom obliku tanke, svedene trake na pojasu, ističući još jednom lepotu i prefinjenost kao glavne adute stila.

nova-kolekcija-mirjane-vujcic-za-prolece-leto-2017-v1
Neodoljivi spoj unikatnih modela i senzibiliteta koji krasi ovaj brend, uz nepogrešivu modnu estetiku ove kreatorke, probudiće u svakoj ženi duh večite elegancije i neprolazne lepote. Lookbook nove kolekcije pogledajte na našoj Facebook stranici.

Save

Fb komentari

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *