Moda

Novogodišnje pidžame za nju, njega i decu

Novogodišnje pidžame za nju, njega i decu
Podeli dalje

Nije kao da negde idemo za doček, te su ove novogodišnje pidžame možda upravo ono što nam treba za predstojeću novogodišnju noć!

Tačno nas 11 dana deli od dočeka Nove godine koja je jednako neizvesna kao i čitava ova godina. U duhu solidarnosti, zdravog razuma i mera preporučenih predostrožnosti, ne idemo nigde, što i vama preporučujemo. E sad, samo zato što nigde ne idemo, ne znači da doček treba provesti u svakodnevnoj odeći. Zato smo pretražile domaću ponudi i pronašle ove novogodišnje pidžame za čitavu porodicu, kao predlog i ideju šta obući tog 31. decembra.

Napomena: tekst nije plaćen, u pitanju je topla preporuka OrganVlasti.com tima.

Novogodišnje pidžame za nju

LC Waikiki pamučna božićna pidžama

novogodišnje pidžame za nju

Ništa ne kaže „Praznici nam stižu“ kao karakteristična crveno-bela kombinacija, pa još sa motivom jelke i Božića – svakako zaslužuje da se nađe na listi preporučenih pidžama za posebne prilike 😊

LC Waikiki novogodišnja pamučna pidžama

ženska novogodišnja pidžama

Prijatna i lepa dvobojna pidžama sa novogodišnjim motivom koja prosto mami na kućnu proslavu u krugu porodice!

Ženska pidžama Aldena

Ženska novogodišnja pidžama, od čistog pamuka, udobna i prijatna za nošenje. Sa novogodišnjim motivima, da dočara predstojeću najlužu noć. Donji deo sa vezicama u struku i karo dezenom.

Ženska pidžama Nives

crvena ženska novogodišnja pidžama

Što kažu – crveno na radost! Sofisticirana i elegantna ženska pidžama sa dugim rukavima i nogavicama i gornjim delom na raskopčavanje. Idealna za novogodišnje praznike.

Novogodišnje pidžame za njega

Amibo tirkizna pidžama

novogodišnje pidžame za njega

Ležerna pamučna pidžama sa kariranim donjim delom i ispisom na gornjem koji sve jasno govori. Kome još trebaju proslave i žurke, kad možemo lagano isto prirediti i kod kuće?

Bonatti muška novogodišnja pidžama

Muška pidžama od čistog pamuka, sa preporznatljivim novogodišnjim motivima i dezenom. Donji deo sa elastičnim pojasom u struku i ispisom.

Novogodišnje pidžame za decu

Irvas pidžama

novogodišnja pidžama za decu

Slatka novogodišnja pidžama od mešavine pamuka, sa ranflom na donjem delu, prosto izaziva na duže ostajanje u krevetu i uživanje u crtanom novogodišnjem programu!

Naopaki Deda Mraz u zamci

Crni Deda Mraze, pa kud ne opazi te svetiljke, pa sad rizikuješ da zakasniš na deljenje poklona? Zabavite svoje mališane oblačenjem u jedan ovakav šaljiv i prigodan komplet, sigurno će im se dopasti!

Zamisli želju pidžama za decu

Kako drugačije sačekati Deda Mraza i poklone koje je spremio, nego obučeni u ovakvu jednu veselu i prigodnu pidžamu?

Koja je vaš favorit?


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook