Moda

Oscar 2018 moda sa crvenog tepiha

Oscar 2018 moda sa crvenog tepiha
Podeli dalje

Jedno je sigurno, Oscar 2018 moda sa crvenog tepiha je sve samo ne obična. Zavirite u svet crvenog tepiha 90-te po redu dodele Oskara!

Ukratko, crvena i bela su nova crna – ako je suditi po noćašnjem crveni tepih izdanju holivudskih zvezda. Osim toga, celokupni defile A-list glumaca delovao je pre kao da smo na proslavi velike mature nego na najznačajnijem filmsko-modnom događaju godine. Matura kojoj nisu prisustvovale mnogi značajne i očekivane poznate ličnosti koje kao da su imale neka preča posla.


Ono što možemo sa sigurnošću reći jeste da je zlatno vreme filmskih događaja prošlo i da je politika itekako zašla i u industriju zabave. Od #MeToo, #TimesUp pa sve do novog #WearOrange, dodele nagrada su postale platforma za obračunavanje sa svim predrasudama, diskriminacijom i političkim neistomišljnicima. Dokle god su obučeni u najskuplje modne kreatore, sve je ok, je l’ da?

I ne samo to, politika se uvukla i u samu dodelu Oskara pa se stiče utisak da se nagradama pokriva cela frka oko Harveya Weinsteina i seks skandala koji je otvorio Pandorina vrata. Daleko od toga da oskari nisu otišli u zaslužne ruke, međutim, ne možemo a da se ne zapitamo da li su baš svi 100% Oscar worthy dostignuća. Listu svih dobitnika možete pogledati ovde, a mi se vraćamo vrućoj temi – modi.

Ono po čemu će se pamtiti Oscar 2018 moda sa crvenog tepiha jeste potpuna dominacija osvedočenih zvezda koje su napravile Hollywood onim što je on danas. Jane Fonda, Rita Moreno i Helen Mirren su upravo zvezde koje su dominirale crvenim tepihom.

oscar 2018 moda sa crvenog tepiha najbolje obučene
Od mlađih generacija, Jennifer Lawrence, Emma Stone i Allison Williams su svakako blistale, što se baš i ne može reći za većinu ostalih zvanica.

oscar 2018 moda mlade zvezde
U svakom slučaju, celokupan izgled svih zvanica možete pogledati na našoj Facebook stranici i reći nam ko su bili vaši favoriti.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook