Moda

Oskar 2019 moda sa crvenog tepiha

Oskar 2019 moda sa crvenog tepiha
Podeli dalje

Kako je izgledala Oskar 2019 moda sa crvenog tepiha i da li je prevazišla očekivanja ili je bila jednako mlaka kao i ovogodišnji nominovani i pobednici?

Kao što iz uvoda možete pretpostaviti, 91. dodela Oskara će verovatno ostati upamćena kao jedna od najdosadnijih, najispeglanijih i naj-politički konkretnih u poslednjih 30 godina. Koliko je prošlo od kako najprestižnija dodela filmskih nagrada nije imala voditelja domaćina.

Razloga za slavlje imali su Rami Malek, Olivia Colman, Regina King, Mahershala Ali i Lady Gaga koja je postala prva osoba u istoriji koja je osvojila Oskara, Gremy, Bafta i Zlatni globus u istoj godini. Tek toliko ako je čitava ona Bradley-Gaga fama farsa, da ima itekako dobar razlog za slavlje.

oskar-2019-moda-sa-crvenog-tepiha-v7
Samo tetki da odnesem lek..

No, da se mi vratimo pravoj temi, a to je modni izbor znanih i neznanih nam zvanica. I u to ime:

Kako je izgledala Oskar 2019 moda sa crvenog tepiha?

Ako Pantone nije platio za native advertising tokom dodele Oskara, onda su im stilisti odali itekakvo priznanje i dali itekakvu besplatnu reklamu. Jer, kako drugačije objasniti najezdu živahno koralne boje koja je jezdila crvenim tepihom? U svakom slučaju, dobra inspiracija mnogih stajlista koji su svoje zvezde obukli u toalete upravo koralnih nijansi:

oskar-2019-moda-sa-crvenog-tepiha-v

Više nego jasan pokazatelj nadolazećih trendova.

Kao i slojevi i slojevi (i slojevi) tila, što možete primetiti iz sledećih primera:

oskar-2019-moda-sa-crvenog-tepiha-v1

Crna, crvena i bela su i ove godine, neizostavno bile prisutne kao siguran izbor sa kojim (o, zablude) nema greške:

Kao i nekoliko primera metalik srebrnih toaleta od kojih su nam za oko zapale upravo sledeće dame:

oskar-2019-moda-sa-crvenog-tepiha-v5

J.Lo i Brie Larson su svakako plenile dobrim izgledom i izborom toalete. A kad smo već kod dobrih primera, zvezda večeri – po nama – svakako je Helen Miren u svojoj savršeno damskoj izvedbi od glave do pete.

Sa druge strane, kad govorimo o lošim izborima toalete, bilo je teško izabrati samo jednu osobu, tako da nam je izbor pao na sledeće tri toalete:

Zaista, šta li je prolazilo kroz glavu stilistima koji su bili zaduženi za odabir toaleta za samo najvažniju filmsku noć ako su im ovo bili pobednički izbori?

Sve u svemu, mlak Oskar, mlak crveni tepih i veče koje sasvim sgurno neće ostati za pamćenje. Kao i do sada, izgled svih zvezda koje su bile zvanice na noćašnjoj dodeli Oskara možete pogledati u albumu na našoj Facebook stranici.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment