Moda

Romantično proleće pred nama – poručuje C&A prolećna 2018 kolekcija

Romantično proleće pred nama – poručuje C&A prolećna 2018 kolekcija
Podeli dalje

Jedan pogled na novu C&A kolekciju i znaćete da je romantično proleće pred nama! Zavirili smo za vas u to šta će nam se u martu predstaviti u radnjama širom Srbije.

Šta je to na šta prvo pomislite kada se pomene prolećna kolekcija nekog modnog brenda? Cveće, blagi tonovi, nežne linije modnih modnih komada. Nova kolekcija C&A za sezonu pred nama je sve to pa i još više! Pripremite se na iznenađenja, jer ovakvo romantično proleće još niste iskusile!

Predstavljanje nove kolekcije, C&A nam je upriličio u prepoznatljivoj Dolce poslastičarnici na Dorćolu, gde smo uz šampanjac i kolače, uživale i razgledale modne komade od kojih će se mnogi naći i u vašem vlasništvu.

Ono što je novina kod brenda C&A jeste da od ove sezone po prvi put predstavlja #WearTheChange projekat, garderobu napravljenu od održivog pamuka koja se može reciklirati, u mnogo većoj meri nego što je do sada bila zastupljena. Štaviše, plan im je da do 2020. godine 100% pamuka i najmanje 2/3 sirovina koje koriste bude proizvedeno na održiviji način. A sve zarad očuvanja okoline i same planete.


No, vratimo se samoj kolekciji i svime čime nas je motivisala da je nazovemo romantično proleće pred nama. Na osnovu predstavljenih modela, zaključili smo da je kolekcija koja nas u prodavnicama širom Srbije očekuje već u martu, nežna, ženstvena, upečatljiva i, sasvim sigurno, nešto što će pristajati svakom tipu žene.

Od mornarsko ležernijeg stila, preko ženstvenih toaleta, pa sve do poslovnog i večernjeg izbora grderobe, prolećna C&A kolekcija će se sigurno naći i u vašim garderoberima. Kako i ne bi, kad izgleda upravo ovako?

proleće pred nama nova C&A kolekcija

Ne možemo a da ne pomenemo i ovu sjajnu mornarsko/crvenu kombinaciju majice i jakne koja će podići raspoloženje ma kakav da je dan:

Ima tu, naravno i komada koje nismo želeli da posebno fotografišemo, kako vam ne bismo u potpunosti pokvarile iznenađenje, ali pomenućemo odličan blejzer koji možete kombinovati kako za dnevne poslovno-neformalne kombinacije, tako i za neke večernje izlaske, toliko je raznovrstan i prilagodljiv. Ili, prekrasne, nežne i mekane pantalone sa širokim prugama i visokim strukom koje prosto pozivaju na komfor i udobnost. A o haljinama i bluzama da ne govorimo.

Apelujemo na strpljenje i čuvanje novčanika, zahvalićete nam kasnije 🙂

 


Podeli dalje
Tagovi

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook