Moda

SAG Awards 2017 moda sa crvenog tepiha

SAG Awards 2017 moda sa crvenog tepiha

Noć za nama obeležena je u znaku SAG Awards 2017 i evo svih zanimljivih modnih detalja koji su nama zapali za oko.

Pre svega, ako ste propustili da izveštavanje sa crvenog tepiha ispratite noćas na Twitteru – sram vas bilo!; ne pravite tu grešku sledećeg puta 🙂

A ako ste dobro naspavani (a i da niste), slede modne pikanterije i zanimljivosti sa SAG Awards 2017:

Trendovi

Ono što smo odmah uočile jeste da je ovo dobra godina za udaju jer su dame na sinoć održanoj SAG Awards 2017, očigledno time bile inspirisane, kad su dolazile odevene u belo u tolikom broju:


Rame uz rame sa belom, gotovo jednako popularne bile su i crvena:


pa i crna boja:


A nekoliko zvezda je bilo inspirisano da uzme toalete pravo sa modnih pista, pa to izgleda ovako (vama ćemo ostaviti da procenite ko je šta nosio bolje):

Ono što smo takođe primetile, jeste da su pojedine dame – naročito one niske rastom – za toalete izabrale haljine koje ih čine još kraćim! Čemu?

Takođe, bar dva (od mnogih) momenta koja nismo mogle a da ne prokomentarišemo: Nicole Kidman i Natalie Portman koje zaista, ali zaista, nisu trebale da izgledaju ovako kako su izgledale – da li se slažete?

Listu dobitnika možete potražiti ovde, a celokupan izgled sa Sag Awards 2017 potražite na našoj Facebook stranici i ostavite komentare čiji izgled vam se najviše dopao 🙂

Fb komentari