Moda

SAG Awards 2018 moda sa crvenog tepiha

SAG Awards 2018 moda sa crvenog tepiha
Podeli dalje

Još jedna modna noć je za nama – SAG Awards 2018 događaj svakako će ostati upamćen i po fantastičnim nagrađenim glumcima, ali i po ne tako sjajnim modnim odabirima. No, krenimo redom.


Moj lični izbor najbolje dramske serije This Is Us, kući je poneo nagradu za najbolju glumačku postavu – ako niste gledali seriju, propuštate MNOGO! Sjajni Sterling K. Brown je (očekivano) kući poneo titulu najboljeg glumca u dramskoj seriji, dok je za najbolju glumicu u istoj kategoriji proglašena fantastična Claire Foy, za ulogu kraljice Elizabete u seriji The Crown. Još jedna preporuka za gledanje – The Crown će učiniti da se zaljubite u Veliku Britaniju, dvor i London.

this is us glumci
Nicole Kidman i Alexander Skarsgard poneli su nagrade za najbolju žensku i mušku ulogu u mini seriji, a listu svih ostalih dobitnika možete pogledati ovde.

A sad malo o modi.

Ako je sudeći po onome što se pokazalo na SAG Awards 2018 dodeli nagrada, imaćemo dobar broj trendova koje ćemo viđati na ulicama. Od metalik i trakastih zavesa toaleta, preko puder/kajsija roze nijanse pa sve do prenaglašenih karnera.

Teško je reći ko je noćas mogao poneti titulu najgore odevene zvezde na SAG Awards 2018, ali da je bilo promašaja – bilo je. Među onima koji su mi najviše zapali za oko, nažalost se našla i Kate Hudson, nekada poznata po sjajnim odabirima haljina koje su samo isticale sve ono što treba. Danas.. je već neka druga priča:

sag awards 2018 najgore obučene

Za razliku od nje, ove tri sjajne dame izgledale su (gotovo) besprekorno:

Kao što rekoh, trendovi plave:

sag awards 2018 obučene u plavo
puder roze:

sag awards 2018 obučene u puder roze
i metalik:

sag awards 2018 obučene u metalik haljine
Biće ovo zanimljiv period pred nama.

U svakom slučaju, ako ste propustili moje izveštavanje sa SAG Awards 2018 crvenog tepiha na Twitteru, izgled svih zvanica možete, kao i do sada, pogledati na OrganVlasti.com Facebook stranici i prokomentarisati ko su bili vaši modni favoriti.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook