Moda

SAG Awards 2020 moda sa crvenog tepiha

SAG Awards 2020 moda sa crvenog tepiha
Podeli dalje

Još jedno semi-uspešno modno veče je za nama, ovako je izgledala SAG Awards 2020 moda sa crvenog tepiha i ovo su trendovi koji dolaze!

Noć za nama obeležila je 26-ta dodela SAG Awards nagrada koja je, ujedno, i noć koja je stvorila jedinstvenu istoriju. Od toga da je korejski film Parazit postao prvi film na stranom jeziku ikada koji je osvojio nagradu za najbolju glumačku postavku, ostavivši iza sebe holivudske blokbastere poput The Irishman, Once Upon a Time in Hollywood i slične. Robert De Niro je dobio nagradu za životno delo, dok su filmovi Bombshell, Marriage Story, Once Upon a Time in Hollywood osvojili po 4 nagrade u nekim od vodećih kategorija.

Situacija koja nam je izazvala najviše pažnje, svakako je istorijski susret Jennifer Aniston i Brada Pita, susret o kojem svi mediji danas izveštavaju:

sag awards 2020 jennifer i brad

Jennifer i Brad su, inače, oboje dobitnici SAG Awards nagrade i govori su im za ne propustiti takođe:

A šta je sa modom?

SAG Awards 2020 moda sa crvenog tepiha nam poručuje da su tamni tonovi, tačnije teget i ponoćna plava apsolutni hit ove sezone. Plava je definitivno boja koja je dominirala crvenim tepihom, praćena metalik tonovima, dubokim izrezima i šlicevima.

sag awards 2020 moda plavi tonovi

Drugi trend za pratiti jeste povratak zlatnog doba Hollywooda jer je veliki broj zvezda izgledao kao da su sišli sa kakvog glamuroznog filma s kraja pedesetih godina prošlog veka. I treći trend vredan pažnje jeste povratak svile i satena. Veliki broj noćašnjih toaleta bio je upravo od ovih materijala, što samo ide u prilog staroholivudskom glamuru, zar ne?

A propusti?

Da ne mislite kako je sve teklo „kao po loju“, postarale su se zvezde sa Margot Robbie na čelu. Naime, ni SAG Awards 2020 moda nije mogla proći bez nekoliko ozbiljnih pehova koje nećemo posebno komentarisati, već ćemo vam ih prikazati da procenite sami:

Listu svih dobitnika potražite na sledećem sajtu, a za modu sa crvenog tepiha ispratite album na našoj Facebook stranici.

Ko su bili vaši modni, filmski i TV favoriti?


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook