Moda

Steve Madden prodavnica konačno u Srbiji

Steve Madden prodavnica konačno u Srbiji
Podeli dalje

Omiljeni brend američkih trendseterki u srcu prestonice – prva Steve Madden prodavnica u Beogradu, otvorena je u Knez Mihailovoj 33.

Zahvaljujući generalnom distributeru FASHION COMPANY, brend koji preko Atlantika zauzima drugo mesto po prodaji obuće, odmah iza NIKEa, ponudio je veliki izbor trendy obuće za dame inspirisane duhom Njujorka.

Ono što je započelo kao skromna investicija od 1,100 dolara 1990. godine, razvilo se u jednu od najikoničnijih marki obuće. Od fabrike u Queensu, NY, koja je omogućila Steve Maddenu i njegovom dizajnerskom timu jedinstvenu sposobnost testiranja proizvoda i brzog reagovanja na trendove, donela je revoluciju u industriju obuće.

prva steve madden prodavnica u srbiji

Spajanjem dugogodišnjeg iskustva s jedinstvenim i kreativnim dizajnom, inspirisanim rock and rollom i korenima iz Njujorka, njegova vizija je bila da pruži obuću u trendu za žene i muškarace koji žude da izraze svoju individualnost.

Kreacije su inovativne, odvažne i nadahnute. Steveovo urođeno razumevanje trendova i neuporediva snaga volje, rezultirali su milionima kupaca širom sveta, a njega je dovelo do uspona u svetu mode.

Popularan brend obuće prigrlile su najveće zvezde show biznisa što je bilo dovoljno za meteorski uspeh. Među njima su Lady Gaga, Rihanna, Selena Gomez, najpoznatije sestre na svetu – Kardashian – Jenner, Taylor Swift, Olivia Wilde, Cameron Diaz, Beyonce i mnogi drugi.

olivia wilde u steve madden obući

Kolekcija jesen/zima 2018 STEVE MADDEN dostupna je i u multibrand prodavnicama FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu, kao i online shopu www.fashionandfriends.rs.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook