Moda

Sve o ErdemxHM kolekciji koja je od sutra konačno u prodaji!

Sve o ErdemxHM kolekciji koja je od sutra konačno u prodaji!
Podeli dalje

Dugoočekivana ErdemxHM jesenja kolekcija konačno će se u prodaji naći od sutra, 2. novembra. Predstavljamo vam celokupnu kolekciju i pripremamo na to šta nikako ne smete propustiti da kupite!

H&M svakako ume da napravi buzz! ErdemxHM kolaboracija je ono o čemu se već mesecima priča i najavljuje od medija, preko influensera pa do samih naših prijateljica i članova porodice. A zašto? Reći ćemo vam naše mišljenje za koje verujemo da je itekako ispravno.

Svetu (prvenstveno ženama) više preko glave androgenih komada odeće, garderobe koja ni na šta ne liči i ne laska niti jednom obliku tela. Kanadski kreator Erdem Moralioğlu poznat je po svojim fantastičnim cvetnim haljinama i, uopšte, toaletama koje su prosto pravljenje za nas žene. I mnoge poznate dame vole njegove kreacije – od vojvotkinje od Kembridža pa do Nikol Kidman, žene prosto obožavaju Erdema zbog načina na koji im njegove kreacije stoje.

Zato oberučke prihvatamo celokupnu ErdemxHM kolekciju i jedva čekamo da odemo u šoping i kupimo nekolicinu /ako već ne sve/ komada. A kad već pominjemo samu kolekciju, evo šta sve možete da očekujete:


ErdemxHM kolaboracija se sastoji od tačno 83 komada ženske i muške odeće i modnih detalja poput tašni, cipela i nakita. Kako bi predstavljanje svakog od njih iziskivalo znatno prostora na ovom našem sajtu, sa vama delimo neke od najupečatljivijih komada koji su nam se dopali 🙂

ErdemxHM cvetna haljina

ErdemxHM crno cvetni duks ErdemxHM belo cvetni top ErdemxHM crni top ErdemxHM cvetno čipkana haljina ErdemxHM cvetni kaput

Kolekciju ErdemxHM već od sutra možete pogledati online i u radnjama širom sveta, kod nas u Srbiji – pretpostavljamo – u Knez Mihailovoj ulici.

Save


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment