Moda

UGG Collective jesen/zima 2018

UGG Collective jesen/zima 2018
Podeli dalje

UGG® otkriva svoju četvrtu UGG Collective globalnu kampanju za sezonu jesen/zima 2018. sa ekipom pravih predstavnika Kalifornije, uključujući glumicu Sašu Lejn.

Popularni lifestyle brend nastavlja da proslavlja svoju jedinstvenost i visoku pozicioniranost birajući zaštitna lica koja naglašavaju raznolikost i duh kompanije UGG®.

“UGG Collective se sastoji od kalifornijskih fotografa, muzičara, glumaca, umetnika, surfera i skejtera. Baš kao i UGG, oni su provokativni, napredni, slobodnog duha, senzualni, optimistični i topli,” navodi Andrea O’Donel, predsednik, Fashion & Lifestyle Brands. “Svake sezone biramo novu grupu jedinstvenih individualaca koji će predstavljati brend, a kroz njihove priče, brend priča sopstvene.”

Ekipu je sačinjavalo šest kreativaca:

  • Saša Lejn je glumica koja je na pragu velike slave. Njen debi u glavnoj ulozi u filmu “American Honey” Andree Arnold je ushitio kritičare; uskoro će se predstaviti u nestrpljivo išekivanom “Hellboy”-u, kao i u četiri druga filma u 2018. godini.
  • Klementajn Krivi je kada je imala 15 godina u svojoj sobi osnovala rok bend Cherry Glazerr, koji je trenutno u usponu. Žestoko kompleksne i nepomirljivo glasne pesme ovog benda iz LA-u nam daju jedinstven, oštar i humoristički pogled na svet.
  • Đani Li je vizuelni umetnik i muzičar iz Los Anđelesa, koji je počeo da stiče popularnost putem viralnog uspeha mikstejp serija koje je vodio. Zapisi su privukli pažnju kako medija, tako i umetničke publike. Đanijev progresivni pristup umetnosti mu je dozvolio da spoji više žanrova kako bi stvorio sopstvene jedinstvene slike i zvukove.
  • Zakeri Majkl je fotograf koji živi avanturističkim životom sa svojom devojkom modelom Lolom MekDonel, koja je takođe zaštitno lice UGG Collective kolekcije jesen/zima 2018. Putujući Kalifornijom Zakeri često fotografiše svoj život i svoje prijatelje.
  • Lola MekDonel je osoba slobodnog duha čije divlje srce je vodi na mnoge sunčane avanture širom sveta. Njena toplina, energija i spontanost su otelotvorenje kalifornijskog načina života.
  • Danijel Hivner je skejtborder kalifornijskog porekla, surfer i snouborder koji napreduje zahvaljujući slobodi i životnim uzbuđenjima. Njegov smeli optimizam ga stalno vodi u nove avanture preko planina i sunčanih ulica primorskih gradova.

UGG® brend nastavlja da slavi svoju jedinstvenu kulturu u kampanji jesen/zima 2018. UGG® Collective kroz značajna kalifornijska mesta. Za svoju novu kampanju, UGG® i ekipa su putovali širom države, tražeći lokacije u Menhetn Biču, Tahou i Holivud Hilsu – mestima koja savršeno reprezentuju kulturu kako brenda, tako i Kalifornije.

ugg-collective-jesen-zima-2018-1

Kampanju brenda su snimili fotograf Frederik Ojerbah i videograf Aleksandar Ingam Bruk, dok su producenti bili „3 Star Production“ pod kreativnom palicom Džesike Vels.

Odabrani modelli jesenje kolekcije brenda UGG dostupni su u multibrand radnjama FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.


Podeli dalje
Tagovi

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook