Moda

Victoria’s Secret Show 2018 – ovako je to bilo u NJujorku!

Victoria’s Secret Show 2018 – ovako je to bilo u NJujorku!
Podeli dalje

Kako je izgledao Victoria’s Secret Show 2018 koji se odigrao u Njujorku proteklog meseca i šta su sve neke od najpoznatijih manekenki nosile na pisti, saznajte upravo na našem portalu!

Tradicionalna godišnja revija najpopularnijeg proizvođača donjeg veša, Victoria’s Secret, ove godine je predstavljena u gradu koji nikad ne spava, Njujorku. Ekstravagantna, jedinstvena, upečatljiva i nadasve zabavna, revija je i ove godine okupila neke od najpopularnijih svetskih manekenki i muzičara, a po nečemu je ostala i posebno upamćena.

Naime, Victoria’s Secret Show 2018 je ujedno i poslednja revija koju je kao anđeo radila Adriana Lima. Nakon godina, svoja krila okačila je o klin i pozdravila se sa koleginicama i publikom koja ju je ispratila ovacijama.

victorias-secret-show-2018-adriana-lima

Adriana Lima ostaće upamćena i kao manekenka sa najdužim stažom kao Viktorijin anđeo: 20 godina i 18 odrađenih revija.

Ovogodišnji izbor muzičara bio je ništa manje spektakularan. Bebe Rexha, The Chainsmokers, Halsey, Kelsea Ballerini, Rita Ora, Shawn Mendes i The Struts bili su zaduženi da zabave zvanice i manekenke i, sveukupno, bila je to još jedna noć za pamćenje.

Kao što smo obećali, celokupan lineup revije možete pogledati na našoj Facebook stranici gde se, osim smih modela, možete upoznati i sa čak 18 manekenki koje su ove godine debitovale kao Viktorijini anđeli.

Ko su bili vaši favoriti i koji modeli su vam se najviše dopali?


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook